Νέα κόντρα Πρόδρομου-Χριστοφίδη με φόντο τους συνοδούς-«Αξιολύπητο να καταφεύγει σε συκοφαντίες»

Κόντρα με φόντο την ειδική εκπαίδευση και τις ανάγκες των παιδιών για συνοδούς κατά την διάρκεια της σχολικής ημέρας, άνοιξε μεταξύ του βουλευτή του ΑΚΕΛ και μέλους της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Χρίστου Χριστοφίδη και του υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Άλφα ο κος Χριστοφίδης ανέφερε πως ο υπουργός Παιδείας είπε πως σε κάποιες επαρχίες τα παιδιά είναι κακομαθημένα γι’ αυτό θέλουν συνοδό, ενώ σημείωσε πως, «το Υπουργείο κοροϊδεύει τόσο τις Επαρχιακές Επιτροπές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, όσο και τους γονείς και τα παιδιά».

Ο υπουργός Παιδείας, θέλοντας να δώσει απάντηση στους ισχυρισμούς του κ. Χριστοφίδη, μέσω γραπτής του δήλωσης διευκρίνισε «ότι αυτό είναι κοινό ψέμα. Ποτέ δεν θα μπορούσε να πω ούτε έχω πει κάτι τέτοιο».

Ο κος Προδρόμου σημείωσε δε πως «είναι πραγματικά αξιολύπητο όταν κάποιος δεν έχει πειστικές θέσεις να καταφεύγει σε ψέματα και συκοφαντίες. Ελπίζω να μην έχει όντως πέσει στο ολίσθημα αυτό, όπως μεταδίδεται».

«Αν όμως έφτασε σε αυτό το σημείο, για να δημιουργεί εντυπώσεις ή να προωθεί κομματικές θέσεις, θα ήθελα να τον παρακαλέσω να προτιμήσει να χρησιμοποιεί επιχειρήματα και να παρουσιάζει δικές του θέσεις, αντί να αυταπατάται ότι κερδίζει κάτι διαβάλλοντας άλλους», είπε τέλος ο υπουργός Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα