LIVE: Ρουκέτες χτύπησαν κατοικημένη περιοχή στην Οδησσό, αναφορές για θύματα

Ασταμάτητος είναι ο διπλωματικός πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Δύσης, για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν προς τη Μόσχα, την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζει να μαίνεται σε πάρα πολλά μέτωπα.

Οι Ρώσοι, βλέποντας ότι οι κυρώσεις έχουν πιάσει τόπο, προειδοποίησε ότι πως θα ανταποδώσει καλώντας τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, να συνειδητοποιήσουν ότι η αναμέτρηση με τη Μόσχα δεν είναι προς το συμφέρον τους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ρώσος διπλωμάτης. Διαμήνυσε παράλληλα ότι οι κυρώσεις επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των απλών Ευρωπαίων.

Την ίδια ώρα, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ τον οποίο είχαν καταλάβει μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε η ουκρανική κρατική υπηρεσία, δεν υπάρχουν άλλα ξένα άτομα (στρατιώτες) μέσα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ.

Παρόλα αυτά οι μάχες συνεχίζονται σε πάρα πολλά μέτωπα με τον αριθμό νεκρών και τραυματιών να μεγαλώνει συνεχώς.

LIVE όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στον REPORTER 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ το ρεσάλτο του ισραηλινού στρατού σε πλοίο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Ο πυρηνικός σταθμός-ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή
Τραμπ και η Φον ντερ Λάιεν διαπραγματεύονται για τους δασμούς στη Σκωτία
Πέθανε στη φυλακή ο άνδρας που είχε δολοφονήσει εξάχρονο Παλαιστίνιο στο Ιλινόι
ΒΙΝΤΕΟ: Εκκενώθηκε πριν πετάξει αεροσκάφος της American Airlines-Με τσουλήθρες έφυγαν οι επιβάτες
Εικόνες αποκάλυψης από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Τουρκία
Aεροσκάφος έκανε βουτιά για να αποφύγει σύγκρουση στις ΗΠΑ
Συρία και Ισραήλ συμφωνούν για περαιτέρω συνομιλίες με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα
Τραγωδία σε αγώνα ράλι στη Γαλλία-Αυτοκίνητο κατέπεσε πάνω σε θεατές, δύο νεκροί