ΒΙΝΤΕΟ: Ουκρανοί πολίτες επιτίθενται σε ρωσικό όχημα και το αναγκάζουν σε φυγή

Δεν προτίθενται να παραδοθούν χωρίς να αντισταθούν, στους Ρώσους εισβολείς. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν εδώ και έξι ημέρες οι Ουκρανοί, οι οποίοι δίνουν σκληρές μάχες ενάντια στα ρωσικά στρατεύματα, που εισέβαλαν στην χώρα από την Πέμπτη το πρωί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Στο πλευρό των στρατιωτών, όπως είναι φυσικό, στέκονται και οι απλοί πολίτες, που δεν έχουν πάρει τα όπλα, για δικούς τους λόγους. Βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από το Twitter και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν πολίτες που βρίσκονταν σε δημόσιο δρόμο στο Χάρκοβο, να περικυκλώνουν και να επιτίθενται σε ρωσικό όχημα. 

Μάλιστα, ένας εκ των πολιτών φαίνεται να ανεβαίνει στο μπροστινό μέρος του οχήματος και όταν αυτό επιταχύνει, για να τραπεί σε φυγή, ο άνδρας πέφτει στο έδαφος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Συγκλονίζουν Oυκρανοί-Στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες στέκονται απέναντι στους εισβολής, με θάρρος. Υπενθυμίζεται ότι σε άλλο βίντεο, Ουκρανοί στάθηκαν μπροστά από τεθωρακισμένο και τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Temu-«Ψηλός ο κίνδυνος για διάδοση παράνομων προϊόντων»
Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα είναι κραυγαλέο ψέμα, η Χαμάς κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια
Η ρωσική Aeroflot υπέστη βλάβη στα πληροφοριακά της συστήματα-Χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Συνεδρία στον ΟΗΕ με υπουργούς για το μέλλον της λύσης των δύο κρατών στο Μεσανατολικό
Φρίκη στο Πακιστάν με έγκλημα τιμής που παρακολούθησαν σε βίντεο 200 εκατ.-«Περπάτα μαζί μου, μετά με πυροβολείς»
Τι σημαίνει η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ για 15% δασμούς-«Απέφυγαν την καταστροφή, αλλά λίγοι πανηγυρίζουν»
Νεκροί και αγνοούμενοι από κατολισθήσεις στην Κίνα-Πάνω από 4.000 κάτοικοι απομακρύνονται από το Πεκίνο