Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρηγορεί 11χρονο που έχασε τη μητέρα του-«Ξέρω πώς νιώθεις»

Τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, έφερε στη μνήμη του του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όταν συνάντησε ένα εντεκάχρονο αγόρι. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν στο Λάνκασιρ ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για «ευάλωτα άτομα». Εκεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συνάντησε ένα αγόρι που πέρυσι έχασε τη μητέρα του.

Σε μία προσπάθεια να δώσει κουράγιο στον μαθητή, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου είπε ότι, με βάση την εμπειρία του, θα νιώθει όλο και καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου.  Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o πατέρας τριών παιδιών παρηγόρησε τον 11χρονο λέγοντάς του: «Ξέρω πώς νιώθεις» και του υποσχέθηκε ότι τα πράγματα θα γίνουν πιο «εύκολα».

Ο 39χρονος πρίγκιπας Ουίλιαμ έχασε τη μητέρα του, Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας το 1997, όταν ο ίδιος ήταν 15 ετών. Ο 11χρονος μαθητής Ντίκον Γκλόβερ μίλησε για το προσωπικό του δράμα, ότι έχασε πριν από ένα χρόνο την 28χρονη μητέρα του, Γκρέις Τέιλορ. Τότε, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έβαλε το χέρι του στον ώμο του αγοριού και του είπε: «Γίνεται πιο εύκολο».

Το πριγκιπικό ζεύγος συνομίλησε επί 15 λεπτά με τον μαθητή και την προγιαγιά του, Κάρολ Έλις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο ίδρυμα «Church on the Street» του Λάνκασιρ, ένα κέντρο που βοηθά όσους παλεύουν με τη φτώχεια, την έλλειψη στέγης, τον εθισμό ή άλλα προβλήματα.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα, Ουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα αφού παρακολούθησαν τηλεοπτικά ρεπορτάζ για το έργο του πάστορα Μάικ Φλέμινγκ, ο οποίος ίδρυσε το κέντρο το 2019 για να βοηθήσει τους άστεγους και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ κατασκευάζουν προβλήτα στη Γάζα, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη και στην Κύπρο
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Πιθανή πρόταση Ισραήλ στη Χαμάς για απελευθέρωση μερικών ομήρων
Καθυστερεί ο τουρκικός ανθρωπιστικός στολίσκος προς Γάζα
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Πρόστιμο σε παρουσιάστρια της ρωσικής τηλεόρασης που επέκρινε την επίθεση στην Ουκρανία-Είχε οργανώσει γυμνό πάρτι
Πεδίο μάχης η Βενετία για το εισιτήριο των 5 ευρώ-Αντιδρούν οι κάτοικοι, συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Ένταλμα σύλληψης για τον Γκάρι Κασπάροφ από τη Ρωσία-Τον κατηγορούν για τρομοκρατία