Βίντεο που κόβει την ανάσα-Η στιγμή που ρουκέτα σκάει μέσα στο πλήθος στο Τελ Αβίβ

Παγκόσμια ανησυχία προκαλεί ο νέος κύκλος βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Η ιστορική αντιπαλότητα διατηρεί εύφλεκτο το σκηνικό της περιοχής, με το Τελ Αβίβ να παίρνει τη «σκυτάλη» των συγκρούσεων το βράδυ της Τρίτης.

Στην περιοχή ηχούν σειρήνες συναγερμού, ενώ ακούγονται εκρήξεις μετά από επίθεση με τουλάχιστον 130 ρουκέτες που έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής να τραυματιστούν πέντε άτομα και να βρει τραγικό θάνατο μια γυναίκα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 TV, ένας πύραυλος έπληξε κτίριο στο προάστιο Χολόν, καθώς και ένα λεωφορείο. Βίντεο – ντοκουμέντο δε που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τη στιγμή της επίθεσης μέσα στο κέντρο της πόλης, με δεκάδες πολίτες να βρίσκονται στο σημείο.

Όλοι τρέχουν έντρομοι, ενώ έχουν ξεσπάσει φωτιές σε πολλά σημεία.

Από την επίθεση έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον πέντε άνθρωποι, σύμφωνα με τις αρχές. Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ στους τραυματίες συμπεριλαμβάνεται και ένα παιδί πέντε ετών.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Με δύο προτάσεις για στήριξη των γεωργών και παραγωγών στο Υπουργικό η Παναγιώτου-Τι προνοούν
Δεν κατάφερε να αποδείξει ότι οι μέθοδοι διάγνωσης στην Κύπρο υστερούν η πλευράς Αϊκούτ-Το σκεπτικό του Δικαστηρίου
«Με το διπλοκάμπινο και τα παιδιά που ήρθαν σώσαμε πολλά σπίτια»-Στο Σούνι-Ζανατζιά το μεγαλύτερο πλήγμα
Παρατηρούνται αναζωπυρώσεις στη Λεμεσό, στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης-Ετοιμάζεται η έκθεση γεγονότων
«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Temu-«Ψηλός ο κίνδυνος για διάδοση παράνομων προϊόντων»
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα είναι κραυγαλέο ψέμα, η Χαμάς κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια