Δευτέρα 21 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Δυο νεκρές από ρουκέτες των Παλαιστινίων στην πόλη Ασκελόν του Ισραήλ

  11/05/2021 18:03
Δυο νεκρές από ρουκέτες των Παλαιστινίων στην πόλη Ασκελόν του Ισραήλ

Δυο νεκρές από ρουκέτες των Παλαιστινίων στην πόλη Ασκελόν του Ισραήλ

  11/05/2021 18:03

Συνεχίζονται οι εχθροπραξίες και οι ανταλλαγές ρουκετών ανάμεσα σε Ισραηλινους και Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, αφήνοντας πίσω αθώα θύματα.

Την Τρίτη, οι ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από Παλαιστίνιους μαχητές στη Λωρίδα, σκότωσαν δύο γυναίκες στην πόλη Ασκελόν, στο νότιο Ισραήλ, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο επικεφαλής ισραηλινής υπηρεσίας ασθενοφόρων.

Οι γυναίκες σκοτώθηκαν σε ξεχωριστά «χτυπήματα» που έπληξαν δύο σπίτια στην πόλη. Η μια ήταν ηλικιωμένη που βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ αρκετοί συγγενείς τραυματίστηκαν. Η δεύτερη ήταν μια πάροχος φροντίδας που πρόσεχε μια ηλικιωμένη. Οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να φύγουν εγκαίρως από τα σημεία που βρίσκονταν και να μεταφερθούν σε κάποιο καταφύγιο. 

Στο μεταξύ, το νοσοκομείο στο Ασκελόν ανακοίνωσε ότι νοσηλεύονται σε αυτό 61 τραυματίες μετά τις επιθέσεις της Χαμάς, οι 32 από τους οποίους βρίσκονται στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης. Από αυτούς, ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

3899880592724354 askelon1

Νετανιάχου: Θα εντείνουμε τα χτυπήματα στη Γάζα

Το Ισραήλ θα εντείνει τα πλήγματά του στην ελεγχόμενη από την ισλαμιστική Χαμάς παλαιστινιακή Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπενιαμίν Νετανιάχου, μετά το πλήγμα με ρουκέτα στο Ασκελόν του νότιου Ισραήλ, που κόστισε τη ζωή σε δύο γυναίκες.

«Μετά την εξέταση της κατάστασης, αποφασίστηκε ότι τόσο η δύναμη όσο και η συχνότητα των πληγμάτων θα αυξηθεί», σημείωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Ισραήλ, σε δήλωσή του η οποία μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας