Κυριακή 13 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Σειρήνες πολέμου στο Ισραήλ-Ρουκέτες έπληξαν την Ιερουσαλήμ

  10/05/2021 18:40
ΒΙΝΤΕΟ: Σειρήνες πολέμου στο Ισραήλ-Ρουκέτες έπληξαν την Ιερουσαλήμ

ΒΙΝΤΕΟ: Σειρήνες πολέμου στο Ισραήλ-Ρουκέτες έπληξαν την Ιερουσαλήμ

  10/05/2021 18:40

Επτά πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας στην περιοχή της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Channel 12 του Ισραήλ.

Ο ένας εξ αυτών εξουδετερώθηκε από τις δυνάμεις του Ισραήλ, ενώ οι υπόλοιποι «έσκασαν» σε ανοιχτούς χώρους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση

Ο ισραηλινός στρατός δεν επιβεβαίωσε άμεσα τις πληροφορίες, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές τραυματισμών ή ζημιών. Παράλληλα, ομάδες του στρατού εξέτασαν αν οι ρουκέτες έπεσαν σε κατοικημένες περιοχές.

Αναφορές θέλουν έναν από τους πυραύλους (αντιαρματικός) που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα, να έχει χτύπησε ένα ισραηλινό αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, η αστυνομία της Ιερουσαλήμ είπε ότι άρχισαν να εκκενώνουν την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ υπό το φως της επίθεσης πυραύλων στην πρωτεύουσα. «Οι αστυνομικές δυνάμεις στο Δυτικό Τείχος έχουν αρχίσει να εκκενώνουν την περιοχή, μεταφέροντας τους πολίτες σε ασφαλέστερες τοποθεσίες», λέει η αστυνομία.

Επιβεβαιώνει το «χτύπημα» η Χαμάς

Η Χαμάς ανέφερε ότι «χτύπησε» την Ιερουσαλήμ ως απάντηση στα «εγκλήματα και την επιθετικότητα του Ισραήλ στην Ιερή Πόλη και την παρενόχληση του λαού μας στο Σεΐχ Τζαρά και στο Τζαμί Αλ-Άκσα». «Αυτό είναι ένα μήνυμα που ο εχθρός πρέπει να καταλάβει καλά», είπε ένας εκπρόσωπος της Οργάνωσης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας