Σατανική μητέρα πλήρωσε τον γιο της για να σκοτώσει τον πατριό του

Πάνω από 80.000 δολάρια έταξε μία μητέρα στον γιο της για να σκοτώσει τον πατριό του, ο οποίος χτυπούσε την ίδια και τα παιδιά της.

Η Λίζα Αν Σοουγουόλτερ υποσχέθηκε να δώσει στον γιο της, Άντριου-Σκοτ Γουάντελ 83.000 ευρώ εάν τον σκότωνε. Τη σοκαριστική ιστορία αποκαλύπτει η αδερφή του Άντριου, που περιγράφει τη μητέρα τους ως «σατανική» και «νάρκισσο».

Ο Άντριου σκότωσε τον Τζέφρι Όλα το 2001 στο Τενεσί. Μάνα και γιος την είχαν γλιτώσει αλλά 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του, το 2013 συνελήφθησαν, όταν η αστυνομία ξανάνοιξε το φάκελο της υπόθεσης.

Η 60χρονη τότε μητέρα καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης και ο γιος της σε 13. 

Όπως περιγράφει η Ελίζαμπεθ, η κόρη της Σοουγουόλτερ, που ήταν 16 χρονών όταν η μάνα της και ο αδερφός της έστησαν τη δολοφονία του Τζέφρι, ο πατριός τους δεν ήταν καλός. Τους κακοποιούσε και τους χτυπούσε. Το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί έπειτα από έναν χωρισμό όταν ένα βράδυ «ο αδερφός μου πυροβόλησε 9 φορές τον Τζέφρι μέσα στο αυτοκίνητό του» θυμάται η Ελίζαμπεθ.

«Θυμάμαι ότι στην κηδεία του Τζέφρι, η μάνα μου έκλαιγε και έμοιαζε απελπισμένη αλλά νομίζω ότι απλά προσποιούνταν για να μην την υποψιαστούν για το φόνο» λέει η Ελίζαμπεθ.

Αμέσως μετά τη δολοφονία του Τζέφρι, η Σοουγουόλτερ μετακόμισε στη Νεμπράσκα και τελικά ξαναπαντρεύτηκε. Δύο χρόνια μετά το έγκλημα, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία.

«Στεναχωριέμαι για τον αδερφό μου γιατί η μητέρα μου ουσιαστικά τον αποκήρυξε για να μην την συνδέσουν με τη δολοφονία του Τζέφρι. Σταμάτησε να έχει επαφές με τον αδερφό μου ενώ εκείνος σκότωσε κάποιον για χάρη της» λέει η Ελίζαμπεθ.

«Είναι μια διαβολική γυναίκα, εθισμένη στους άνδρες που έχει παντρευτεί επτά φορές. Ποτέ δεν ήταν στοργική» συγκλονίζει η Ελίζαμπεθ.

Πηγή: reader.gr

Δειτε Επισης

Η Αίγυπτος προτείνει μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας με απελευθέρωση 20-40 ομήρων
Στο Λονδίνο εκλήθη ο Ρώσος πρεσβευτής μετά τη σύλληψη για υπόθεση εμπρησμού που σχετίζεται με την Ουκρανία
Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντα ο βασιλιάς Κάρολος
Μία 60χρονη στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες-«Εκπροσωπώ νέο παράδειγμα στα καλλιστεία»
Για ναζιστική νοοτροπία κατηγορεί τον Νετανιάχου ο Ερντογάν
Δασκάλα παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον σύντροφό της και τον έθαψε στον κήπο
Επίσημο τέλος στο κέντρο παρακολούθησης της εκεχειρίας στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
Επείγουσα εκκένωση δύο νοσοκομείων στο Κίεβο υπό τον φόβο ρωσικών επιδρομών
Η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει Άραβες και Ευρωπαίους ΥΠΕΞ για συνομιλίες για τη Γάζα
Ανέβαλε το ταξίδι του στην Ουάσινγκον ο Ταγίπ Ερντογάν