«Mε κάποιο τρόπο θα επιστρέψουμε»-Αποθέωσε την Μελάνια ο Τραμπ

Αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ Τραμπ έτσι ώστε να μεταβεί αεροπορικώς στη στρατιωτική βάση Άντριους. Eκεί στο Μέριλαντ έχει προγραμματιστεί από τους συνεργάτες του μία σύντομη αποχαιρετιστήρια τελετή. Εν συνεχεία θα μεταβεί στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Στην ομιλία του στη βάση Αντριους, την τελευταία του με την ιδιότητα του προέδρου, ο Τραμπ είπε ότι «με καποιο τρόπο θα επιστρέψουμε», ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Μελάνια.

Στην ομιλία της στη βάση Άντριους, η Μελάνια Τραμπ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας ήταν η μεγαλύτερη τιμή μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα είστε στις σκέψεις και τις προσευχές μου. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους. Ο Θεός να ευλογεί τις οικογένειές σας. Και ο Θεός να ευλογεί αυτό το όμορφο έθνος. Ευχαριστώ».

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, υποσχέθηκε να «παλεύει πάντα» και ευχήθηκε στην επόμενη κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν «καλή τύχη».

«Είσαι καταπληκτικοί άνθρωποι. Αυτή είναι μια υπέροχη, υπέροχη χώρα. Είναι η μεγαλύτερη τιμή και προνόμιο να είμαι ο Πρόεδρός σας», είπε ο Τραμπ στα μέλη της οικογένειας και του προσωπικού του, που τον παρακολουθούσαν.

«Θα παλεύω πάντα για εσάς. Θα παρακολουθώ. Θα ακούω και θα σας πω ότι το μέλλον αυτής της χώρας δεν ήταν ποτέ καλύτερο. Εύχομαι στη νέα διοίκηση καλή τύχη και μεγάλη επιτυχία. Νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Έχουν τα θεμέλια να κάνουν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Ευχαρίστησε επίσης τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, την Κάρεν Πενς και το Κογκρέσο.

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, είπε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα πόσο σκληρά δούλεψε αυτή η οικογένεια. Θα μπορούσαν να είχαν μια πολύ πιο εύκολη ζωή, αλλά απλά, έκαναν φανταστική δουλειά».

Επίσης, αποκάλεσε την πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ «γυναίκα με μεγάλη χάρη, ομορφιά και αξιοπρέπεια» και είπε ότι ήταν «τόσο δημοφιλής στους ανθρώπους», παρά τη δημοσκόπηση του CNN που διαπίστωσε ότι είναι η πρώτη κυρία με τη χαμηλότερη δημοτικότητα στην πρόσφατη ιστορία. 

Ο Τραμπ θα βρίσκεται στη Φλόριντα την ώρα της ορκωμοσίας του προέδρου Τζο Μπάιντεν.

 

Δειτε Επισης

Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο, εκρήξεις και στη Μόσχα
Οι ΗΠΑ ολοκληρώνουν την κατασκευή προβλήτας στη Γάζα, καθώς το Ισραήλ κατέχει το πέρασμα της Ράφα
Συνεχίζει να μην καταγράφονται από την Αστυνομία οι διελεύσεις των επανεγκατασταθέντων-Χάνονται επιδόματα
Ο κώδικας τιμής της λαμπρατζιάς, οι βίαιοι νεαροί άντρες και η απουσία σοβαρής μελέτης
Η ανάσταση του προεκλογικού και η τελική ευθεία για κόμματα και υποψηφίους
Μπαίνει στα βαθιά, μεταφέρει προθέσεις και κλειδώνει τις εξελίξεις η Ολγκίν
Οι δικαιούχοι οικονομικής στήριξης στο «κτίΖΩ» και η επιπλέον βοήθεια που παρέχει το ΥΠΕΣ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ορειβάτες στην Κίνα κόλλησαν σε γκρεμό για περισσότερο από μία ώρα λόγω συνωστισμού-Απίστευτη εικόνα
Στο Κάιρο οι διαμεσολαβητές της Χαμάς-«Αν συνεχιστεί η επίθεση του Ισραήλ δεν θα υπάρξει συμφωνία»