Συστηνόταν ως μπέιμπι σίτερ και κακοποιήσε σεξουαλικά σχεδόν 100 παιδιά στη Γερμανία

Η δίκη ενός 45χρονου άνδρα που παρίστανε τον μπέιμπι-σίτερ για να εντοπίζει τα θύματά του ξεκίνησε σήμερα στην Κολωνία, σε μια μεγάλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο άνδρας αυτός αντιμετωπίζει σχεδόν 100 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης για αδικήματα που διέπραξε μεταξύ 2005 και 2019. Για να έρθει σε επαφή με οικογένειες υποδυόταν τον μπέιμπι σίτερ σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο παντρεμένος άνδρας από την πόλη Γιερμελσκέρτσεν κοντά στην Κολωνία φέρεται ότι αντάλλαζε φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας και βίντεο «αδιανόητης βαρβαρότητας» με μεγάλο αριθμό ανδρών.

Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών για τον κατηγορούμενο, ο δικηγόρος του οποίου ανακοίνωσε πριν από τη δίκη ότι θα παραδεχτεί την ενοχή του.

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς οδήγησε σε πολυάριθμες περαιτέρω έρευνες εναντίον άλλων κατηγορουμένων.

Σε μια ξεχωριστή υπόθεση στη Φρανκφούρτη σήμερα, επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές σε τέσσερις κατηγορούμενους για τη συμμετοχή τους σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα παιδικής πορνογραφίας γνωστή ως Boystown.

Ένας 49χρονος από το νότιο κρατίδιο της Βαυαρίας καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης και ένας 42χρονος από τη βόρεια πόλη Παντερμπόρν σε 10,5 χρόνια.

Και οι δύο άνδρες κατηγορήθηκαν για σοβαρή σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και βιασμό, εκτός από την εμπλοκή τους στην πλατφόρμα και ως εκ τούτου θα τεθούν σε προληπτική κράτηση μετά την έκτιση των ποινών τους.

Ένας άλλος κατηγορούμενος - ένας 60χρονος που είχε συλληφθεί στην Παραγουάη - καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης, ενώ ένας 66χρονος από το Αμβούργο καταδικάστηκε σε επτά χρόνια.

Οι ερευνητές κατάφεραν να κατεβάσουν την πλατφόρμα πέρσι. Ήταν η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα παιδικής πορνογραφίας, με 400.000 χρήστες από όλο τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Βαθιά ανήσυχος ο Γκουτέρες για τις πληροφορίες περί νέων αεροπορικών βομβαρδισμών κατά αμάχων στη Μιανμάρ
Σαρλ Μισέλ: Αν θέλει ειρήνη η Ευρώπη πρέπει να ετοιμαστεί για πόλεμο
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Τραγωδία στην Κολομβία-Πετούσε με αλεξίπτωτο πλαγιάς για να ξεπεράσει τη φοβία της και σκοτώθηκε
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη μετά από ένα μήνα
Άγγιξε τους 62 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στη Βραζιλία-Γεμάτες οι παραλίες στο Ρίο
Μόλις 15 λεπτά πριν τα σιντριβάνια λιωμένων πετρωμάτων βγήκε η προειδοποίηση
Ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία ετοιμάζει ο Πούτιν
Δεν έπεισε Μπορέλ, Γαλλία και Γερμανία η νίκη Πούτιν-«Οι εκλογές βασίστηκαν στην καταπίεση»
Με την πρόταση για εκεχειρία διάρκειας 42 ημερών πάει στο Κατάρ η Ισραηλινή αντιπροσωπεία