Πέμπτη 2 Φεβ, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Δύο νεκροί από κατολίσθηση στην Πορτογαλία

  23/11/2022 15:18
Δύο νεκροί από κατολίσθηση στην Πορτογαλία

Δύο νεκροί από κατολίσθηση στην Πορτογαλία

  23/11/2022 15:18

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση που κατέστρεψε εν μέρει το σπίτι τους στη βόρεια Πορτογαλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Η κατολίσθηση αυτή που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Εσποσέντε, η οποία ευνοήθηκε πιθανότατα από τη βροχή που έχει πέσει τις τελευταίες μέρες, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν "μεγάλες πέτρες" σε σπίτι που κατοικείτο από έξι ανθρώπους, σκοτώνοντας έναν άνδρα και μια γυναίκα 22 ετών, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Ρούι Κόστα, αξιωματούχος της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της Μπράγκα, στη βόρεια Πορτογαλία.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας "ένα ζευγάρι και δύο παιδιά 2 και 12 ετών απομακρύνθηκαν σώα και ασφαλή", διευκρίνισε, καθώς τα συνεργεία διάσωσης περίμεναν να καταστεί ασφαλής η περιοχή για να μπορούν να περισυλλέξουν τα πτώματα.

Στη βόρεια Πορτογαλία σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες ισχυρές βροχοπτώσεις, στις οποίες "μπορεί να οφείλεται" η κατολίσθηση, αλλά η υπόθεση αυτή "θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τους ειδικούς", διευκρίνισε ο Κόστα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας