Τα προϊόντα Smart Home Grenton διαθέσιμα στην Κύπρο – μέρους του Vonpende Group

Το κορυφαίο σύστημα έξυπνης οικιακής τεχνολογίας της Grenton sp. z.o.o τώρα διανέμεται στην Κύπρο, σε συνεργασία με την ACIS Fire&Security. Το προϊόν της Grenton προσφέρει μοντέρνες και έξυπνες λύσεις αυτόματων κατασκευών σε καταναλωτές για αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου.

Διαβάστε ακόμα: Imperio: Παραδίδει το Icon το καλοκαίρι (βίντεο)

Η Grenton είναι πάροχος ολοκληρωμένης οικιακής έξυπνης τεχνολογίας στην Πολωνία όπου και ηγείται την αγορά, ενώ ήδη επεκτείνεται σε ξένες αγορές στις Ευρωπαϊκές, Δυτικές και Αφρικανικές περιφέρειες. Η αποστολή της Grenton είναι να καταστήσει δημοφιλείς και να παρέχει τις καινοτόμες έξυπνες οικιακές τεχνολογίες για τους ιδιοκτήτες σπιτιών με τρόπο που εγγυάται υποστήριξη για διανομή του συστήματος και συνεχή φροντίδα για την ικανοποίηση των τελικών χρηστών. Τα κεντρικά γραφεία της Grenton βρίσκονται στην Κρακοβία, Πολωνία.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Σπίτια και διαμερίσματα από €65.000

Με ίδρυση το 2011, η Grenton ανέπτυξε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο από βραβευμένες λύσεις οι οποίες επιτρέπουν την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου έξυπνου συστήματος για το σπίτι βασισμένο σε ενσύρματες και ασύρματες τεχνολογίες. Εντός του Νοεμβρίου 2020, η Grenton βραβεύτηκε με τον περίβλεπτο τίτλο Deloitte Technology Fast 50 CE Laureate, με τον οποίο αναγνωρίστηκε ως μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Κεντρική Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα: RedMax Technologies: Εξασφάλισε το συμβόλαιο τεχνολογικής υποδομής του καζίνο

Το Vonpende Group της Κύπρου διατηρεί επένδυση στην Grenton, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Lostmperi Holdings Ltd. Η αρχική επένδυση έγινε το 2017. «Με ενθουσιασμό σημειώνουμε την αναγνώριση της Grenton ως μια από τις γρηγορότερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Κεντρική Ευρώπη και ακόμη περισσότερο να βλέπουμε ότι  αυτή η αυτόματη οικιακή τεχνολογία είναι τώρα διαθέσιμη στην Κύπρο» ανέφερε ο Μάριος Ηλία, Διευθυντής της Lostmperi.
 

 

 

Ο τομέας της τεχνολογίας αντιπροσωπεύει μια σημαντική επενδυτική ευκαιρία για εταιρείες και αποτελεί ένα τομέα, τον οποίo το Vonpende Group ακολουθεί στενά κατά τη διάρκεια της επέκτασης του χαρτοφυλακίου του και αναδύεται δυναμικά σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έξυπνο Οικιακό Σύστημα της Grenton, στην ιστοσελίδα: www.grenton.com

Vonpende Holdings P.L.C.
Η Vonpende Holdings P.L.C. είναι μια εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, στο ECM Index με επενδύσεις σε διάφορους βασικούς τομείς περιλαμβανομένου ακίνητης ιδιοκτησίας, τεχνολογίας και αξιογράφων. Τα κεντρικά γραφεία του Vonpende Group είναι στη Λευκωσία.

www.vonpende.com.cy