Δολοφόνησαν τον 42χρονο στη Ραφήνα για τη σειρά στην τουαλέτα-Τι είπαν οι δύο δράστες

Μετανιωμένοι ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας παρουσιάστηκαν οι δύο 24χρονοι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για τον θάνατο του 42χρονου άνδρα έξω από μπαρ της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η παρεξήγηση που οδήγησε στον φονικό καβγά στη Ραφήνα-Η σιδερογροθιά σκότωσε τον 42χρονο

Οι Γ.Κ. και Π.Π. απέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα», ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα.

Τσακώθηκαν και μέσα στο μπαρ

Σύμφωνα με τους κατηγορούμενους, οι οποίοι το απόγευμα αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ο καβγάς για την ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε μέσα στο μπαρ και μάλιστα τους χώρισαν άτομα της επιχείρησης. Τότε είπαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το μπαράκι, όπως και έγινε. Μαζί με τους δύο δράστες βγήκαν και δύο φίλοι τους, οι οποίοι, όπως κατέθεσαν, «δεν είχαν καμία εμπλοκή στο συμβάν».

Ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται με το θύμα και να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα. Βγαίνοντας ο ξάδελφος του θύματος από το μαγαζί, είδε τον έναν από τους δράστες να τον χτυπάει με μένος στο κεφάλι και να τον αφήνει αναίσθητο.

Στη συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ένα μπλε τζιπ. Άμεσα ενημερώθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε διάστημα 20 λεπτών στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του. Αξίζει μάλιστα να τονιστεί πως για τον θάνατο του άνδρα ενημέρωσε την αστυνομία ο ξάδελφός του το πρωί της Κυριακής (27/6).

Κάτοικοι Ραφήνας οι κατηγορούμενοι

Οι δυο κατηγορούμενοι, είναι κάτοικοι Ραφήνας, όπως και τα δυο άτομα που βρίσκονταν μαζί τους. Ο ένας από τους δυο εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες. Δεν αποκλείεται οι δυο κατηγορούμενοι να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Έχουν προσαχθεί ακόμη δύο άτομα

Εν τω μεταξύ, έχουν προσαχθεί δύο ακόμη άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου. Τα άτομα αυτά θα καταθέσουν αλλά δεν αναμένεται οι προσαγωγές να γίνουν συλλήψεις καθώς δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. Είναι άτομα 23 και 27 ετών.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Μπροστά στα μάτια του παιδιού της έπαθε ανακοπή η 44χρονη στο Ηράκλειο-Σε κρίσιμη κατάσταση
Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή
ΒΙΝΤΕΟ: Φρικτό θανατηφόρο στην Ελλάδα, 30χρονος προσέκρουσε σε νταλίκα για να αποφύγει πεζό
ΒΙΝΤΕΟ: Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι και η κατάσταση παραμένει η ίδια
«Διαγράφηκαν ανεξήγητα 11 λεπτά συνομιλιών πριν το δυστύχημα»-Τι λέει η οικογένεια του μηχανοδηγού
Βίντεο-ντοκουμέντα από την έκρηξη σε βενζινάδικο και τοποθέτηση βόμβας σε κάβα στην Ελλάδα
Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στην Ελλάδα-Τραυματίστηκε ένας 23χρονος
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου-Ζητά τη διερεύνηση για άσκηση έφεσης στην απόφαση για το Μάτι
Έφεση για τις ποινές χάδι και τις αθωώσεις ετοιμάζουν συγγενείς θυμάτων-Ο κίνδυνος της παραγραφής
Έκρηξη οργής μετά την απόφαση για το Μάτι -Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι