Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες-«Έψαχνε τα φάρμακά του στον κάδο και διαμελίστηκε»

  16/05/2022 19:45
Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες-«Έψαχνε τα φάρμακά του στον κάδο και διαμελίστηκε»

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες-«Έψαχνε τα φάρμακά του στον κάδο και διαμελίστηκε»

  16/05/2022 19:45

Σοκαρισμένη και συγκλονισμένη παραμένει η Αλεξανδρούπολη, από τον φρικτό θάνατο που βρήκε το μεσημέρι στο κεντρικότερο σημείο της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι απ’ το Δημαρχείο, νεαρός άνδρας, ηλικίας κάτω των 40 ετών.

Όχι μόνο οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες που είτε περνούσαν από το σημείο, είτε καθόταν ως θαμώνες σε καταστήματα εστίασης, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν από τα γύρω κτίρια το πρωτοφανές αυτό τραγικό συμβάν, ακόμα δεν έχουν συνέλθει από όσα αντίκρυσαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους. Γιατί ο ρομποτικός κάδος απορριμμάτων που είχε τοποθετηθεί επί δημαρχίας Αλεξανδρή, συνέθλιψε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, που βρήκε φριχτό θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έψαχνε στα σκουπίδια ο άνδρας που έπεσε σε κάδο πολτοποίησης-«Είδε ένα πόδι να κρέμεται»

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι βρέθηκαν εκεί με δυο ασθενοφόρα, αν και συνηθισμένοι σε παρόμοιες καταστάσεις, ήταν και αυτοί συγκλονισμένοι αντικρύζοντας το διαμελισμένο και άψυχο σώμα που ανέσυραν. Γι’ αυτό άλλωστε και έκρυψαν το σημείο με ειδικό πανί, ώστε να μην είναι ορατό το σοκαριστικό θέαμα στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για άστεγο που μπορεί να έψαξε για κάτι φαγώσιμο, αλλά τελικά δεν ισχύει αυτό. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, ο οποίος πέταξε σακούλα με σκουπίδια στον κάδο και μαζί κάποια φάρμακα. Όταν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή προφανώς δεν γνώριζε τον τεράστιο κίνδυνο, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει, με αποτέλεσμα η μεγάλη ορμή και δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός κάδος να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικτός θάνατος άνδρα στην Αλεξανδρούπολη-Έπεσε μέσα σε κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων

Μάλιστα τα συνεργεία της Πυροσβεστικής αρχικά και του δήμου στη συνέχεια, έψαξαν όλο το σύστημα του κάδου, είτε αναζητώντας κάποια στοιχεία για το τραγικό συμβάν, αλλά στη συνέχεια και για να καθαρίσουν το συγκεκριμένο σύστημα. Στο σημείο βρέθηκε μάλιστα από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, ενημερώνοντας συνέχεια τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, ο οποίος έτσι και αλλιώς έβλεπε όσα διαδραματίσθηκαν από το γραφείο του που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Το τραγικό συμβάν πιθανόν να έχει και συνέχεια, ίσως με αναζήτηση ευθυνών (αν υπάρχουν). Η ουσία δυστυχώς είναι πως ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας