Νέα στοιχεία-Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας σε διάστημα 13 ωρών

Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών, φέρεται να επιχείρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 9χρονη.  

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η Πισπιρίγκου φέρεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την προηγουμένη του θανάτου της, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022. 

Συγκεκριμένα, στις 11πμ το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11.25πμ παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 2.30μμ καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 6.30μμ διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα. 

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg ανά mL αίματος, δόθηκε στις 2.28μμ στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα ΚΑΡΠΑ, το παιδί δυστυχώς καταλήγει. 

Σημειώνεται ότι στις 8 Απριλίου 2021 η 9χρονη Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί λίγες ημέρες αργότερα έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα, ωστόσο η 9χρονη έμεινε τετραπληγική.

Σοκαριστική είναι η κουβέντα της Πισπιρίγκου προς γιατρό, ενώ ο ίδιος και οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να σώσουν την Τζωρτζίνα.

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: ''Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί''».

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πολίτες μαζεύτηκαν στο λιμάνι της Ρόδου για να διαμαρτυρηθούν για Ισραηλινούς τουρίστες-Οκτώ συλλήψεις
Από δύο εστίες ξέσπασε η πυρκαγιά στον Υμηττό-Έσβησε μέσα σε 20 λεπτά, δεν απειλήθηκαν σπίτια
«Μου δάγκωσε το αυτί, φώναζε 'είμαι Χαμάς'»-Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ισραηλινού και Σύρου στην Ελλάδα
Την ενοχή του 40χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα πρότεινε η Εισαγγελέας-«Τη θεωρούσε κτήμα του»
Πυρκαγιά κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στην Ελλάδα-Εστάλη προειδοποίηση από το 112 (pics)
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
Θρίλερ με το νεκρό κοριτσάκι στην Ελλάδα-Τα σημάδια στο πρόσωπο και οι απαντήσεις από τη νεκροψία
Απολογείται ο 40χρονος για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-Αναμένεται η πρόταση της Εισαγγελέας
«Όταν ακούστηκε ''Λευτεριά και στην Κύπρο'' πέταξαν μπουκάλι και ξεκίνησε συμπλοκή»-Μαρτυρία για το επεισοδιακό πανηγύρι