Συγκλονίζει η φίλη της 48χρονης στην Ιεράπετρα-«Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει»

«Μην ανησυχείς και όλα θα τελειώσουν σύντομα» έλεγε συχνά με απειλητικό ύφος στην 48χρονη πρώην σύζυγο του, ο 54χρονος δολοφόνος της Ιεράπετρας, που σήμερα το πρωί σκότωσε την μητέρα των τεσσάρων παιδιών του με οκτώ μαχαιριές, στο ξενοδοχείο όπου είχε πάει εκείνη για να πιάσει δουλειά στην παραλία Περιστεράς.

Σύμφωνα με επιστήθια φίλη της 48χρονης που μίλησε στο protothema.gr ο 54χρονος την απειλούσε συνεχώς και ιδιαίτερα από την ημέρα που εκείνη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, όπου ζούσαν όλοι μαζί. «Λειτούργησε βάση σχεδίου. Την απειλούσε συνεχώς». Το ζευγάρι αν και είχε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, ωστόσο ο 54χρονος δεν έλεγε να φύγει από το σπίτι τους με την 48χρονη να μην μπορεί πλέον να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Έτσι μόλις τα παιδιά της μεγάλωσαν πήρε την απόφαση να τον εγκαταλείψει μια και η ζωή με τον 54χρονο είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Η γυναίκα φαίνεται να ζούσε μια πραγματική κόλαση, καθώς ο 54χρονος από την εποχή που είχε καταστραφεί οικονομικά όχι μόνο δεν εργαζόταν αλλά είχε την απαίτηση τα πάντα να του τα πληρώνει η 48χρονη.

«Εκείνη δούλευε και του τα πλήρωνε όλα. Την είχε φτάσει στο σημείο να μην έχει φράγκο η κοπέλα. Είχε έρθει μια μέρα σε εμένα και μου ζητούσε να της δώσω λάδι για να μαγειρέψει να φάνε τα παιδιά της. Τόσο σωστός άντρα είναι».

Όπως εξηγεί η φίλη της 48χρονης, ο 54χρονος όσο ζούσαν μαζί ήταν κακότροπος ενώ αρκετές φορές και βίαιος. «Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά. Αν και είχαν χωρίσει και έμεναν στο ίδιο σπίτι, της δημιουργούσε φασαρίες και την χτυπούσε».

Μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή η 48χρονη πήρε την απόφαση κι έφυγε από το σπίτι: «Από τότε την απειλούσε χειρότερα. Της έλεγε πως θα την σκοτώσει, αλλά φαίνεται πως εκείνη δεν του έδινε σημασία. Μάλιστα εκείνη από την ώρα που έμεινε μόνη της είχε έρθει κοντά και με έναν παλιό του φίλο και όχι κολλητό του όπως λένε, με τον οποίο ήταν καιρό στα μαχαίρια οι δυο τους και δεν μιλούσαν. Είχε δημιουργήσει μια σχέση και αυτός νευρίασε περισσότερο. Δεν κατάλαβα γιατί νευρίασε, όταν επέστρεφε ο κύριος στο σπίτι τους και στις τσέπες του έβρισκε το κορίτσι γυναικεία εσώρουχα, ήταν καλά (;). Ντροπή του αυτός τα ξεκίνησε όλα. Δεν έχει καμία δικαιολογία για το φονικό. Αν τα παιδιά την αγαπούσαν έστω και λίγο να πούνε την αλήθεια και όσα γνώριζαν για την σχέση τους».

Είχε προαναγγείλει τη δολοφονία

Όπως ανέφεραν όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, λένε πως εδώ και καιρό είχε διαφορές με τη 48χρονη, ενώ τους είχε πει πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Και πράγματι, το έκανε στις 8 το πρωί όταν όρμησε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου είχε πάει η 48χρονη για δουλειά και την χτύπησε ξανά και ξανά με ένα μαχαίρι, καταφέροντας της οκτώ πλήγματα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό της, όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος κατέφυγε στην απόκρημνη περιοχή του Περιστερά και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στον γκρεμό. Η περιοχή είχε αποκλειστεί από δύναμη της Αστυνομίας και ο διαπραγματευτής που έφτασε στο σημείο επιστράτευσε και τον μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, που είναι 25 χρόνων, ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα του στο κινητό του και προσπάθησε να τον πείσει να παραδοθεί και να μην τα αφήσει ορφανά και από τους δυο γονείς τους. Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων εκείνος παραδόθηκε.

Συγκλονίζει, στο μεταξύ, η περιγραφή της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα στο οποίο ο 54χρονος δολοφόνησε την 48χρονη σύζυγό του. Όπως περιέγραψε στο protothema.gr η διευθύντρια η 48χρονη «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγάει. Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε: είχαμε προηγούμενα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα
Πειθαρχική έρευνα κατά Εισαγγελέως στην υπόθεση των Τεμπών
Στις 22 Απριλίου η συνάντηση για ΜΟΕ Ελλάδα-Τουρκίας
Η Αθήνα η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο-Σε ποια θέση βρίσκεται η Λευκωσία
Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας με απόφαση Κασσελάκη
Έρευνα για παραλείψεις αστυνομικών ζητά η οικογένεια της Κυριακής-Κατέθεσε σειρά αιτημάτων