Τραγωδία στην Εύβοια... Βρέθηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος

Στην περιοχών των Μεσοχωρίου βρέθηκε νεκρός πριν από λίγο ο 70χρονος κτηνοτρόφος, το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας Μπάλλος.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το evima.gr, βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του και συγκεκριμένα η πόρτα και άλλα κομμάτια ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Επίσης, σύμφωνα με το evima, μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί από τη σφοδρή κακοκαιρία και στα Μεσοχώρια Εύβοιας. Ο επαρχιακός δρόμος στο παραλιακό μέτωπο προς την παραλία Λιμνιώνα, «κόπηκε στα δύο» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται τις τελευταίες ώρες στην Εύβοια.

Από εκεί και πέρα σπίτια πλημμύρισαν στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή των Στυρων, σύμφωνα με το tvstar, ενώ στους Τσακαίους η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε οικογένεια που κινδύνεψε από την οικία τους που πλημμύρισε με το τοπικό μέσο να αναφέρει πως οι πλημμύρες να είναι από τον κεντρικό ποταμό που φούσκωσε από την ποσότητα των νερών.

Πιο αναλυτικά αναμένονται βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας και στην Πίνδο. Χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν σε Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής. Προς το τέλος του εικοσιτετραώρου τα φαινόμενα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στη Θράκη, στην Μακεδονία, στο Βόρειο Αιγαίο, στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Δυτική Πελοπόννησο και στο Νότιο Ιόνιο. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στα Βορειοανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 19, στη Θεσσαλία από 8 έως 14, στην Ήπειρο από 9 έως 20, στη Στερεά από 12 έως 21, στην Πελοπόννησο από 14 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 17 έως 20, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 25, στις Κυκλάδες από 19 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 25 και στην Κρήτη από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες έως ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ όμως σταδιακά έως το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ. 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δειτε Επισης

Πέθανε η 44χρονη που έπαθε ανακοπή στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της
Μπροστά στα μάτια του παιδιού της έπαθε ανακοπή η 44χρονη στο Ηράκλειο-Σε κρίσιμη κατάσταση
Γυναίκα έχασε το παιδί της στο κέντρο του Ηρακλείου και έπαθε ανακοπή
ΒΙΝΤΕΟ: Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι και η κατάσταση παραμένει η ίδια
«Διαγράφηκαν ανεξήγητα 11 λεπτά συνομιλιών πριν το δυστύχημα»-Τι λέει η οικογένεια του μηχανοδηγού
Βίντεο-ντοκουμέντα από την έκρηξη σε βενζινάδικο και τοποθέτηση βόμβας σε κάβα στην Ελλάδα
Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στην Ελλάδα-Τραυματίστηκε ένας 23χρονος
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου-Ζητά τη διερεύνηση για άσκηση έφεσης στην απόφαση για το Μάτι
Έφεση για τις ποινές χάδι και τις αθωώσεις ετοιμάζουν συγγενείς θυμάτων-Ο κίνδυνος της παραγραφής
Έκρηξη οργής μετά την απόφαση για το Μάτι -Πώς τα 111 χρόνια έγιναν 5 και οι καταδικασθέντες είναι ελεύθεροι