Καίει τον πιλότο εφαρμογή στο κινητό του-Έψαχνε ξενοδοχείο να φύγει η Κάρολαιν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του iefimerida.gr η αγρίως δολοφονημένη 20χρονη φέρεται να είχε προβλήματα με τον σύζυγό της.

«Δεν ήταν ένα ανέφελο ζευγάρι. Η Καρολάιν ψαχνόταν να φύγει από το σπίτι» αναφέρουν πληροφορίες. Μάλιστα, η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της στοιχεία που δείχνουν ότι την τελευταία βραδιά πριν το στυγερό έγκλημα έψαχνε στην πλατφόρμα Booking ξενοδοχείο στην Αθήνα για να φύγει από το σπίτι.

Δεν υπήρξε ληστεία, ύποπτος ο σύζυγός της

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταθέτει επί ώρες στη ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο, όπου είχε παραστεί στο τρισάγιο της άγρια δολοφονημένης συζύγου του Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές της ΕΛΑΣ, η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι δεν έγινε ποτέ ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πλέον οι υποψίες στρέφονται στον ίδιο τον 32χρονο πιλότο, καθώς όσα κατέθεσε από την πρώτη μέρα είναι αναντίστοιχα με τα στοιχεία της έρευνας. Η πολύωρη εξέτασή του στόχο έχει να δώσει πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από τις αντιφάσεις.

Tον καίει και το κινητό του

Όπως αποκαλύπτει το Open και η Μίνα Καραμήτρου, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή. 

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία των ανθρωποκτονιών βρίσκεται από το μεσημέρι ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, κλειδωμένος μαζί με δύο αστυνομικούς. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του έχει γίνει σαφές ότι σήμερα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα νέα στοιχεία τα οποία έχουν ανακαλύψει οι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας. 

Οι άνδρες της αστυνομίας ζητούν από τον σύζυγο της Κάρολαιν είναι να απαντήσει στο τι ακριβώς συνέβη με βάση τις ώρες που ο ίδιος έχει αναφέρει. 

Όπως μεταδίδει η Μίνα Καραμήτρου, πριν από δύο ημέρες κατόπιν της έρευνας των αστυνομικών στο κινητό του πιλότου, διαπίστωσαν ότι ο 32χρονος είχε εφαρμογή στο κινητό του για το μέτρημα βημάτων. 

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, διαπιστώθηκε ότι τις ώρες που ο πιλότος αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ήταν δεμένος μέσα στο σπίτι, είχαν μπει ληστές, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχαν σκοτώσει τη σύζυγό του, οι αστυνομικοί διακρίνουν στο κινητό του, ότι καταγράφονται βήματα στην εφαρμογή. 

Έτσι οι αξιωματικοί ζητούν από τον 32χρονο τεκμηριωμένη απάντηση για το πώς γίνεται δύο φορές που κατέθεσε στην ΓΑΔΑ να είπε το πώς συνέβησαν τα πράγματα σύμφωνα με τη δική του περιγραφή και να υπάρχει τέτοιο στοιχείο. 

 

Δειτε Επισης

Στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών-Συζητά θετική ατζέντα
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες-Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα
Αιχμές κατά της Μέτσολα και της Ευρωβουλής-«Δεν με υπερασπίστηκαν το κόμμα μου και η ΕΕ»
Σε τρεις ρίχνει την ευθύνη ο Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του-Οι εξηγήσεις Γεωργιάδη
Τι ποσοστό θέλει στις Ευρωεκλογές ο Μητσοτάκης και σε ποια κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»
Στη Δικαιοσύνη το επεισόδιο χειροδικίας Βουλευτή στην ελληνική Βουλή
Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Κατέρριψαν πύραυλο των Χούθι οι ΗΠΑ-Στόχος πλοίο με τέσσερις Έλληνες