ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ασθενοφόρα και περιπολικά σπεύδουν στον τόπο του φόνου στην Ελλάδα

Είναι λίγα λεπτά που ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος με όση δύναμη είχε από το σοκ της δολοφονίας της συζύγου του και της ληστείας έχει καλέσει την αστυνομία και το ασθενοφόρο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον φόνο 20χρονης στην Ελλάδα-Βασανίστηκε δίπλα από το μωρό της

Τα πρώτα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, από κάμερες ασφαλείας γειτονικών επιχειρήσεων δείχνουν ασθενοφόρα και περιπολικά τα οποία κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Οι κάμερες βρίσκονται στη λεωφόρο Λαυρίου και φαίνεται το πρώτο περιπολικό στις 6:20 ενώ το ασθενοφόρο στις 6:44.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας βρισκόταν στο ένα υπνοδωμάτιο ενώ η 20χρονη σύζυγός του μαζί με το μόλις 11 μηνών βρέφος βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο στη σοφίτα της κατοικίας. Οι ληστές ακινητοποιούν και δένουν τον 32χρονο, ενώ βασανίζουν μέχρι θανάτου την 20χρονη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δράστες ήταν τρεις οι οποίοι αφού σκότωσαν το σκύλο του σπιτιού εισέβαλαν από το παράθυρο στο σπίτι. Και οι τρεις φορούσαν κουκούλες. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στην Ελλάδα-Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα, δίπλα της δεμένος ο σύζυγός της

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας» 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κλεάνθης Παπαγιαννόπουλος σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έκανε λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Μάλιστα τόνισε πως «τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε της έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας. 

Απείλησαν με όπλο το μωρό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τόσο στυγνοί και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρών προκειμένου να βρουν που είναι τα χρήματα του ζευγαριού.

Η κίνηση αυτή ήταν και ο λόγος που η μητέρα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Σημαντική πρόοδος στη Θετική Ατζέντα, λένε οι ΥΦΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας
ΒΙΝΤΕΟ: Στον δρόμο για το Παρίσι η Ολυμπιακή Φλόγα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απολύθηκαν πέντε δικαστές στην Ελλάδα λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων