Τετάρτη 3 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια στην Ελλάδα την 1η Φεβρουαρίου

  22/01/2021 21:47
Ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια στην Ελλάδα την 1η Φεβρουαρίου

Ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια στην Ελλάδα την 1η Φεβρουαρίου

  22/01/2021 21:47

Η επαναλειτουργία των γυμνασίων και λυκείων από την 1η Φεβρουαρίου για μαθήματα με φυσική παρουσία ανακοινώθηκε κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας.

Επαναλειτουργούν τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Ελλάδα από την 1η Φεβρουαρίου.  Η απόφαση ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Η επιστροφή στο σχολείο θα γίνει με μέτρα πρόληψης, στα οποία περιλαμβάνονται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τα διαφορετικά διαλείμματα για ομάδες μαθητών, οι σταθερές ομάδες μαθητών σε αθλήματα και άλλες δραστηριότητες, η χρήση αντισηπτικών, οι σχολαστικοί καθαρισμοί, οι τακτικοί αερισμοί των χώρων, τα ειδικότερα μέτρα για προσαρμοσμένη λειτουργία κυλικείων, εργαστηρίων πληροφορικής, χρήσης μουσικών οργάνων κ.ά., οι σχολικοί εορτασμοί με μέτρα, καθώς επίσης και οι επισκέψεις / περίπατοι ανά τμήμα.

Σημειώνεται, ότι όλες οι άλλες εκπαιδευτικές δομές (πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης) θα παραμένουν σε εξ αποστάσεως λειτουργία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας