«Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς…»-Ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο λίγο πριν την κηδεία(video)

Το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κωνσταντίνος Κατσίφας την περασμένη Κυριακή 28 Οκτωβρίου επισκέπτονται από το πρωί εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στους Βουλιαράτες για την κηδεία του 35χρονου που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι. Αποτίουν μάλιστα φόρο τιμής στο μνημείο που έχει στηθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Από τα ξημερώματα έχει φθάσει στο χωριό πλήθος κόσμου που ταξίδεψε από διάφορες πόλεις της Ελλάδας με δεκάδες λεωφορεία και ΙΧ αυτοκίνητα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του 35χρονου που θα γίνει στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς η παρουσία της αστυνομίας περιμετρικά του χωριού Βουλιαράτες είναι από το πρωί έντονη.
Το κλίμα στο χωριό του 35χρονου είναι βαρύ, αλλά γενικά ήρεμο, με τη θλίψη να επικρατεί παντού.

Άνθρωποι που ταξίδεψαν ως την Αλβανία για την κηδεία ανέφεραν πως, το ταξίδι τους ήταν ομαλό, μέχρι τη στιγμή που πέρασαν τα σύνορα, οπότε και η αλβανική αστυνομία πραγματοποίησε αυστηρούς ελέγχους.

Στο πλαίσιο των ελέγχων η αλβανική αστυνομία δεν επέτρεψε την είσοδο σε ένα λεωφορείο εξαιτίας κάποιων συμβόλων τα οποία θεώρησαν ότι δεν θα έπρεπε να μπουν στη χώρα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Σε άλλο έλεγχο σε λεωφορείο οι αστυνομικοί της γειτονικής χώρας κατέβασαν έναν από τους επιβάτες και του απαγόρευσαν την είσοδο στην Αλβανία για 24 ώρες εξαιτίας ενός τατουάζ-συμβόλου που θεωρήθηκε «απαγορευμένο».
Έλεγχοι γίνονται και από την ελληνική αστυνομία στο Καλπάκι, με αστυνομικούς να μπαίνουν στα λεωφορεία και να απευθύνουν συστάσεις στους επιβάτες να μην έχουν πάνω τους σύμβολα ή σιδηρογροθιές.

Δειτε Επισης

Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Φράγκος: Από Β’ Παγκόσμιο έχουμε να δούμε τόσους νεκρούς δημοσιογράφους όπως στη Γάζα
Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε φαράγγι στο Πακιστάν
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)
Οι 25 εκλεκτές παρθένες του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν-Η ομάδα ηδονής που τον διασκεδάζει
«Μπλόκο» στο εμπόριο με το Ισραήλ βάζει η Τουρκία μέχρι να εξασφαλιστεί μόνιμη κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Βραζιλία-Έφτασαν τους 29 και άλλοι 60 αγνοούνται
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία