Οργή για την ομολογία της 45χρονης-«Υπήρχε περίπτωση να την αφήνω να την ακουμπήσει;»

Αγανακτισμένος με όλα όσα κατέθεσε στις αρχές η 45χρονη οικιακή βοηθός που δολοφόνησε την 75χρονη στη Ρόδο ότι ανάμεσα στις συνολικά τέσσερις ηλικιωμένες γυναίκες που υποστηρίζει ότι σκότωσε ήταν και η γυναίκα του, δηλώνει στο protothema.gr ο σύζυγός της 70χρονης Θεοδοσίας Τοκούζη.  

Σύμφωνα με τις περιγραφές της 45χρονης η γυναίκα έπασχε από άνοια, ήταν παχύσαρκη και κατάκοιτη. Όπως υποστήριξε την έδερνε γιατί δεν έτρωγε το φαγητό της. Το διάστημα εκείνο η ίδια είχε σταματήσει να λαμβάνει την αγωγή της για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας, με αποτέλεσμα να νευριάζει και να ξεσπά στην ηλικιωμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ομολογία της 45χρονης οικιακής βοηθού από τη Ρόδο και πως έφθασε στους τέσσερις φόνους

Όπως εξηγεί ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας η 45χρονη δεν είναι καλά στα λογικά της: «Η γυναίκα αυτή δεν είναι καλά, δεν ξέρει τι λέει. Εγώ την είχα εδώ για να με βοηθάει γιατί η γυναίκα μου ήταν υπέρβαρη και δεν μπορούσα να την κουμαντάρω σωστά όπως έπρεπε. Με βοηθούσε να την ντύνω, να την ξεντύνω, να την πλένουμε δεν έκανε κάτι άλλο».

«Είναι τρελή αφήστε την να λέει ό,τι θέλει. Εμένα μου την σύστησαν γιατί είχα μια άλλη κοπέλα, η οποία είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα να μην μπορεί εκείνη για κάποιο διάστημα να έρθει να με βοηθάει. Προσωρινά την είχα πάρει, εδώ έκατσε περίπου δυο μήνες» προσθέτει ο σύζυγος της 70χρονης.

Αναφορικά με το αν η 45χρονη έδερνε την ηλικιωμένη ή όχι ο σύζυγος της είναι κατηγορηματικός: «Για όσο διάστημα βοηθούσε ήμουν μπροστά δεν την είχα αφήσει στιγμή μόνη της. Αυτά που λέει ότι χτυπούσε την γυναίκα μου είναι όλα ψέματα. Εγώ με την γυναίκα μου ήμασταν μαζί 60 χρόνια, υπήρχε περίπτωση να αφήσω την κάθε βρωμιάρα να την ακουμπήσει; Αυτή δεν ήξερε τίποτα ούτε πιάτα να πλύνει, ούτε να μαγειρέψει με αποτέλεσμα να της πω να φύγει. Δεν είχε σπίτι να μείνει γι' αυτό και έμενε εδώ κάποιες φορές, αλλά της είπα να φύγει. Της έδινα 20 με 25 ευρώ ανάλογα την βοήθεια. Δεν άξιζε να την έχεις οικιακή βοηθό».

Εντωμεταξύ ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας κατά της 45χρονης οικιακής βοηθού από τη Ρόδο η οποία το πρωί της Δευτέρας έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη ηλικιωμένη στις Καλυθιές και έπειτα ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ηλικιωμένων γυναικών.

Η 45χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή
Το συγκλονιστικό γράμμα της 12χρονης στον Κολωνό-«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου»
Ένοικος πολυκατοικίας σταμάτησε την παροχή ρεύματος και εγκλώβισε τους διαρρήκτες μέσα στο ασανσέρ
Στον εισαγγελέα ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε σχολείο στην Ελλάδα