Φρικτές αποκαλύψεις- Ακόμα τρεις δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός στην Ρόδο

Ακόμα τρεις δολοφονίες, ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, ομολόγησε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν ότι διέπραξε η 45χρονη από τη Ρόδο που σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές, η οποία την είχε προσλάβει για να την προσέχει.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα, η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της,όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι από τα πρώτα στοιχεια που έγιναν γνωστά, η γυναικα που δολοφονήθηκε είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη, άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 45χρονη που ομολόγησε την δολοφονία, τηλεφώνησε η ίδια στις Αρχές στις 08:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικοόυ κέντρου να μεταβεί στο σπίτι ανακοινώντας ότι την έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε. «Ελάτε γιατί την έπνιξα» τους είπε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με την rodiaki, η 45χρονη δράστιδα, όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι «δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση για το Μάτι
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα στου Ζωγράφου για διακίνηση ναρκωτικών-Κατασχέθηκαν 87 κιλά κάνναβης
Χειροπέδες σε μαθήτρια Γυμνασίου και την αδερφή της για επίθεση σε 15χρονη στη Σπάρτη
Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο-Γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ έβριζε και απειλούσε
Ανησυχία για τις τοιχογραφίες στη Μονή της Χώρας μετά την επαναλειτουργία της ως τζαμιού
Έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στα Χανιά
Ελληνικό ΥΠΕΞ: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα η λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής-«Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;»
Ερντογάν για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα-«Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε»
Νέο σοκ στην Ελλάδα-Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση