Οικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη στην Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία μας κατάκοιτης ηλικιωμένης από την οικιακή της βοηθό, σήμερα το πρωί στην περιοχή Καλυθιές της Ρόδου!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, της «δημοκρατικής», η οικιακή βοηθός Φ.Φ. περίπου 45 ετών που φρόντιζε την ηλικιωμένη η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά και κινητικά προβλήματα και δεν ήταν αυτοεξυπηρετούμενη, τηλεφώνησε το πρωί στους αστυνομικούς λέγοντάς τους «Ελάτε γιατί την έπνιξα».

Αμεσως έσπευσαν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν την νεκρή την κατάκοιτη γυναίκα και την 45χρονη να παραμένει στο σημείο, την οποία και συνέλαβαν.

Η άτυχη γυναίκα Φ.Κ., περίπου 75 ετών, είχε ένα παιδί το οποίο φιλοξενείται σε ίδρυμα. Την υπόθεση χειρίζεται το ΑΤ Αρχαγγέλου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Στη φυλακή η σύζυγος του Πολωνού καθηγητή-Δεν έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία του
«Δεν είχα κίνητρο, μας στήριζε οικονομικά»-Επιμένει στην αθωότητά της η 43χρονη πρώην σύζυγος του Πολωνού
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου-Συνελήφθησαν έντεκα πρόσωπα
Αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας για τα θαλάσσια πάρκα-Τα επόμενα βήματα της Άγκυρας
Ο χάρτης με τα θαλάσσια πάρκα στην Ελλάδα-Έντονη αντίδραση από Άγκυρα, απαντά με δικά της έργα
Οι διάλογοι των αστυνομικών της ΕΛΑΣ που διακινούσαν ναρκωτικά-«Θέλω 10k, μετά θα παίξουμε εμείς μπάλα»
Τα πήρε όλα πάνω του ο 35χρονος για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-«Ήθελα να λυτρώσω την οικογένεια μου»
Δύο νέα θαλάσσια πάρκα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Ο «χάρτης του θανάτου» που έστειλε η πρώην σύζυγός του
Ο δράστης της δολοφονία στην Αγία Παρασκευή εξαφάνισε το κινητό του -Τα στοιχεία που «καίνε» την πρώην σύζυγο