Γνωστός ζαχαροπλάστης επιτίθεται στην κόρη του στην Πάτρα

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Πάτρα και μάλιστα σε δημόσια θέα μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, περαστικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέπωντας έναν πατέρα, γνωστό ζαχαροπλάστη της πόλης, να επιτίθεται στην κόρη του και να την χτυπά με βαναυσότητα στη μέση του δρόμου.

Η νεαρή έβαλε τις φωνές, αλλά εκείνος συνέχιζε να την ξυλοκοπεί, με τους καταστηματάρχες της περιοχής και τους διερχόμενους να σπεύδουν να επέμβουν και να βοηθήσουν το κορίτσι, ενώ εκλήθη και Αστυνομία.

Το βίαιο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κεντρική διασταύρωση -Γεωργίου Παπανδρέου και Αθω- της πόλης, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Η κόρη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», εναντίον του ζαχαροπλάστη έχουν κατατεθεί ασφαλιστικά μέτρα από την κόρη του, καθώς είχαν προηγηθεί μεταξύ τους επεισόδιο.

Από το περιβάλλον της έγινε γνωστό πως, παρά τα ένδικα μέσα στα οποία έχει προσφύγει για ενδοοικογενειακή βία, περιέργως ο πατέρας δεν έχει συλληφθεί.

Με βάση τα στοιχεία στην Αχαΐα, έχουν καταγραφεί 277 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το 2021 και πάνω από 200 καταγγελίες μέσα στο 2022. Στις περισσότερες των περιπτώσεων αφορούν τον σύζυγο ή τον σύντροφο, έχοντας θύμα τη σύζυγο ή τη σύντροφο αντίστοιχα, ενώ πολλά σχετίζονται με ζευγάρια χωρισμένα ή εν διαστάσει.

Στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της τοπικής ΕΛΑΣ, που στεγάζεται στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας, εργάζονται 12 αστυνομικοί οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί κυρίως πάνω στο θέμα της ψυχικής και της ηθικής στήριξης στα θύματα.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
Η δολοφονία δυο πανεπιστημιακών στην Κρήτη που είχε παγώσει την Ελλάδα
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
ΒΙΝΤΕΟ: Κακοκαιρία εξπρές στην Ελλάδα-Πλημμύρησαν δρόμοι και υποστατικά, έπεσε χιόνι στο Πήλιο
Απoρρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού στο Συμβούλιο Εφετών Λάρισας για το μπάζωμα στα Τέμπη
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό το πρόγραμμα visa express για Τούρκους επισκέπτες σε Αιγαίο
Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από τα Τέμπη
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Κλείδωσε για τις 13 Μαΐου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα
Έως και τις 29 Απριλίου οι εγγραφές για επιστολική ψήφο στην Ελλάδα