Η ώρα της απολογίας από την 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό

Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε σήμερα Σάββατο στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό.

Η 38χρονη μετά την επίθεση, που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε εξαφανιστεί ωστόσο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Τι θα πει στην απολογία της

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα οδηγήθηκε την Τετάρτη στα δικαστήρια του Ηρακλείου, όπου και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 38χρονης, την ημέρα που παραδόθηκε η γυναίκα. Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε ότι η γυναίκα επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο γιατί αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ακόμη, διευκρίνισε πως το υγρό δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό που περιείχε οξύ.

«Εκείνο το βράδυ είχε συνάντηση με τον σύζυγό της σε ένα ξενοδοχείο. Αυτός κάποια στιγμή έφυγε, παρέμεινε η συγκεκριμένη μόνη της και όταν επέστρεψε στις 4 το βράδυ τσακώθηκαν, τη χτύπησε και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά για δεύτερη φορά και του έριξε το υγρό», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κατηγορούμενης, το ζευγάρι είχε καλές σχέσεις, όμως η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν την ήθελε η οικογένεια του 36χρονου, ο οποίος δεχόταν πιέσεις να βάλει τέλος στο γάμο του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι συναντήσεις τους γίνονταν σε ξενοδοχεία, υποστήριξε η 38χρονη.

Φόβοι για βεντέτα

Το ραντεβού στο ξενοδοχείο κλείστηκε με πρωτοβουλία της 38χρονης, όμως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η ίδια κουβαλούσε μαζί της το καυστικό υγρό.

«Ήταν σε άμυνα, είναι δεδομένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κακοποιηθεί, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, στο παρελθόν έχει υποβάλλει μήνυση στην οικογένεια του συζύγου της. Μέχρι και τον γάμο που έκαναν μέσα στη φυλακή, γιατί αυτός ήταν κρατούμενος στις φυλακές, αυτός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος για συγκεκριμένους λόγους», τόνισε ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας πως η 38χρονη έφερε μαζί της το καυστικό υγρό για άμυνα γενικότερα.

Έντονοι είναι οι φόβοι πως θα ξεσπάσει βεντέτα μετά την επίθεση. Όπως τόνισε ο κ. Λύτρας, η 38χρονη φοβάται μήπως η οικογένεια του 36χρονου προβεί σε αντίποινα.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Η Έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ παραγνωρίζει εθνικές στρατηγικές, υποστηρίζει το ΥΠΕΞ της Ελλάδας
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Οι πέντε ηθικοί αυτουργοί
Σε ύφεση η φωτιά στην Πάρο-Επιχειρούν μόνο επίγειες δυνάμεις
ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά στην Πάρο, καίει κοντά σε σπίτια-Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
«Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία Λυγγερίδη»-Στις 60 οι συλλήψεις
Στις 59 οι συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη-Κατηγορίες και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεύθυνος οδηγός λεωφορείου στην Ελλάδα παίζει με το κινητό την ώρα διαδρομής
Για εγκληματική οργάνωση κατηγορούνται οι συλληφθέντες-Πάνω από 150 στη δικογραφία
NAVTEX Τουρκίας για νατοϊκή άσκηση στο Αιγαίο
Δεκάδες προσαγωγές για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στου Ρέντη