Αποκαλύψεων συνέχεια-Και αστυνομικός στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες βιαστές του κοριτσιού και με πέντε άτομα ήδη στη φυλακή, μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη που θα προκαλέσει θόρυβο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, «υπάρχει ένας αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, μιλώντας στο MEGA, «από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της». «Είναι νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ», σημείωσε μάλιστα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Και προσέθεσε πως απομένει να δούμε εάν ο συγκεκριμένος αστυνομικός θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, καθώς και τι θα του αποδοθεί – αν δηλαδή θα μπει στο κατηγορητήριο με τους ήδη κατηγορούμενους για την υπόθεση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος διευκρίνισε, πάντως, ότι «δεν φαίνεται να πρόκειται για κάποιον που επικαλέστηκε αστυνομικό», όπως η περίπτωση του άνδρα που παρίστανε τον αστυνομικό σε συνομιλία με την 12χρονη και την απειλούσε, για να την αναγκάσει να πάει μαζί του χωρίς χρήματα.

Προκλητική η δικηγόρος-«Έχετε δει φωτογραφίες;»

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 33χρονος υπάλληλος και ο 34χρονος επιχειρηματίας που κατηγορούνται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Η δικηγόρος του 34χρονου σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση του παιδιού, υποστηρίζοντας πως ο πελάτης της δεν κατάλαβε την πραγματική του ηλικία. «Μη γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι 12, διότι δεν ξέρω αν είδατε φωτογραφίες είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών, βγήκε ένα βράδυ μαζί της» είπε προκλητικά η δικηγόρος Γιώτα Παντελεάκη μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

«Βέβαια δεν φαινόταν η ηλικία της! Έχετε δει φωτογραφίες; Είναι πάρα πολύ ψηλή, είναι εύσωμη, πλασαριζόταν στο site σαν 17χρονη. Όταν την είδε, θεώρησε ότι είναι 18 με 20 ετών. Κατηγορείται ο άνθρωπος ότι εν γνώσει του προέβη σε ασελγή πράξη» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

«Αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Τα στοιχεία της δικογραφίας είναι γενικά και αόριστα ως προς τον χρόνο, ως προς το αυτοκίνητο, ως προς πολλά άλλα. Ο εντολέας μου δεν αρνήθηκε τη συνάντηση όμως υπάρχει και ένα νομοθετικό πλαίσιο που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε. Η παράγραφος 3 για την οποία κατηγορείται, δηλαδή για γενετήσια πράξη, αναφέρει πως αν κάποιος έρθει σε επαφή με 15 ετών και 1 ημέρα, η φυλάκιση είναι 3 έτη και η δίωξη είναι πλημμεληματική. Σε πλημμελήματα δεν χωρεί προσωρινή κράτηση όπως γίνεται σε αυτή την περίπτωση» είπε ο δικηγόρος του 33χρονου Ιωάννης Μπαρκαγιάννης. «Ο εντολέας μου ήρθε σε επαφή, όχι σε ερωτική επαφή. Είχε την εντύπωση ότι έρχεται σε επαφή με ένα άτομο 17 ετών» σημείωσε ο κ. Μπαρκαγιάννης και προανήγγειλε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο.

Υποστήριξε πως κατέθεσε στην ανακρίτρια και την έκθεση του ψυχιάτρου που διόρισε η πλευρά του 33χρονου στην οποία καταδεικνύεται «ότι η πνευματική του δυνατότητα δεν είναι αυτή της ηλικίας του».

Πηγή: in.gr

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Τρεις οι συλλήψεις για τον τραυματισμό εννιάχρονου που έπεσε πάνω του η πόρτα σχολείου
Πόρτα Δημοτικού σχολείου καταπλάκωσε εννιάχρονο-Συνελήφθη ο εργολάβος (pics)
Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης στον Πειραιά-«Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»
Οδηγός λεωφορείου στον Ασπρόπυργο κατηγορείται πως βίασε 27χρονη και αφέθηκε ελεύθερος
Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που αγκαλιάζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή-«Ήμουν έτοιμη να φύγω...»
Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης-«Όταν έπινε γινόταν επιθετικός, απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει»
Θέλει ταυτόχρονα συμβιβασμό με την Ελλάδα και Γαλάζια Πατρίδα ο Ερντογάν
Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα σχολικά γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές στη Λαμία
Χάνει την έδρα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Γιάτσος κατόπιν ένστασης
Η κρίση στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Γεραπετρίτη-Σούκρι στην Αθήνα