Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις-Επίκειται ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Μίχου

Με καταιγιστικό τρόπο ξετυλίγεται το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης στα Σεπόλια, με τον εφιάλτη που ζούσε η άτυχη 12χρονη να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο από τις εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ένταλμα σύλληψης για την σύζυγό του 53χρονου Ηλία Μίχου για χρηματισμό και υπόθαλψη στη υπόθεση του Κολωνού και το βιασμό της 12χρονης.

Όπως αναφέρεται, η σύζυγος του Μίχου φαίνεται να συνομιλούσε με την μητέρα της 12χρονης προκειμένου να προσφέρει χρήματα για να καλυφθεί η υπόθεση. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι η μητέρα της ζήτησε χρήματα για να μην μιλήσει.

Ήδη από χθες το βράδυ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για επικείμενη σύλληψη προσώπου από το περιβάλλον του 53χρονου βιαστή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ανέφεραν πως έγινε προσπάθεια συγκάλυψης της τρομερής αυτής υπόθεσης. Και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό υπήρχαν επικοινωνίες της μητέρας της 12χρονης, με άτομο από το περιβάλλον του 53χρονου, την σύζυγό του δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίσημη καταγγελία στις 3 Σεπτεμβρίου, από την μητέρα της ανήλικης -η οποία πιέστηκε από τους θείους του κοριτσιού να πάει στην ΕΛ.ΑΣ.- οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου άκουγαν συνομιλίες «φωτιά», για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από Επίτροπος στην Εκκλησία... γνωστός στους οίκους ανοχής ο παιδεραστής Ηλίας Μίχος

Στους 10 οι άνδρες με επιβεβαιωμένα ραντεβού

Στο μεταξύ, όπως έγραψε νωρίτερα το ethnos.gr, ανέβηκε και άλλο ο αριθμός των προφίλ που έχουν επιβεβαιωθεί ότι μέσω συγκεκριμένης online πλατφόρμας είχαν όχι μόνο επικοινωνήσει και κλείσει ραντεβού, αλλά είχαν πάει και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης κοντά στον σταθμό του μετρό Σεπολίων, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με την 12χρονη. Από τα έξι που ήταν χθες το πρωί σήμερα ξεπερνούν τα δέκα, με βάση αξιόπιστες πληροφορίες του ethnos.gr. Συνολικά, όμως, 15 είναι τα προφίλ που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

«Είναι και οι δέκα άνδρες, γύρω στα 40, οι οποίοι μοιάζουν με άτομα υπεράνω πάσης υποψίας. Από την έρευνα έχει προκύψει ότι δεν έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν και κανείς από αυτούς δεν είναι κάποιος επώνυμος, επειδή ακούγονται διάφορα», σχολιάζει στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας παράλληλα ότι «είναι θέμα χρόνου να βγουν τα εντάλματα σε βάρος τους».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας οι επικοινωνίες ήταν πάνω από 200 και τα ραντεβού ξεπερνούν τα 100, χωρίς ακόμη ωστόσο να μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι είχαν όλα τους ολοκληρωθεί. «Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει πολύ μεγάλο βάθος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι εμπλέκονται όχι μόνο θα βρεθούν, αλλά θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Ερευνώνται οι λογαριασμοί

Εντωμεταξύ οι λογαριασμοί των μελών της οικογένειας της 12χρονης, του Ηλία Μίχου και της οικογένειας του, αναμένεται να γίνουν φύλλο και φτερό μετά την παραγγελία του προέδρου της αρχής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Έτσι, αν εντοπιστούν ποσά τα οποία δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα εισοδήματα των ατόμων που θα ελεγχθούν, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Τα στοιχεία που έφεραν τη σύλληψη της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, δύο είναι τα βασικά ευρήματα που φέρεται να έστρεψαν το βλέμμα των αρχών προς τη συγκεκριμένη γυναίκα:

  • Εντοπίστηκαν πολλές κλήσεις και ανταλλαγή SMS της κατηγορούμενης με τον Ηλία Μίχο
  • Εντοπίστηκαν εμβάσματα του 53χρονου σε λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης

Έτσι, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης θα οδηγηθεί το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, από ανιόντα συγγενή εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος κατ’ εξακολούθηση.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και εξετάζεται εάν υπάρχουν και άλλα θύματα σε αυτή τη σοκαριστική υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταιγιστικές εξελίξεις-Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης

Τι δηλώνει η ίδια μέσω των δικηγόρων της

Η γυναίκα, πάντως, όπως ενημέρωσαν οι δικηγόροι της σε δηλώσεις έξω από τη ΓΑΔΑ, αρνείται όλες τις κατηγορίες, επισημαίνει ότι δεν γνώριζε για τα εμβάσματα και αφήνει υπόνοιες ότι ο 53χρονος επιχείρησε να την παγιδεύσει.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας –ο οποίος ενδεχομένως να μπαίνει στην υπόθεση της μητέρας– ανέφερε σχετικά με τα στοιχεία στους δημοσιογράφους πως «βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχαν ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο και μέχρι εκεί. Υπάρχουν και δύο εμβάσματα στον λογαριασμό της μητέρας. Το κορίτσι είχε πάρει την κάρτα και τον λογαριασμό και τα έδωσε στον κατηγορούμενο για να της βάλει τα λεφτά».

«Είμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα, θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, θα είναι και άλλοι οι κατηγορούμενοι» εκτίμησε σχετικά.

Δηλώσεις έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας Ασπασία Ταραχοπούλου, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη» για να συμπληρώσει ότι «συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε». Πρόσθεσε, δε, πως «η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες, δεν γνώριζε για τα εμβάσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βρέθηκαν απευθείας χρήματα βιαστών στον λογαριασμό της μητέρας-Έρχονται νέες συλλήψεις

Υπάρχουν μηνύματα για λεφτά, λέει ο δικηγόρος του Μίχου

Ο δικηγόρος του Ηλία Μίχου δήλωσε ότι ο πελάτης του ισχυρίζεται πως υπάρχουν μηνύματα στα κινητά που αποδεικνύουν οικονομικές δοσοληψίες του κατηγορούμενου με τη μητέρα.

Ερωτηθείς ο Βασίλης Χρονόπουλος αν ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και εκβίαζε για χρηματικά ποσά, απάντησε «ακριβώς αυτό ισχυρίζεται», με την 37χρονη να καλείται σήμερα να δώσει απαντήσεις.

«Αυτό που πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι πίσω από αυτή την υπόθεση. Θα δούμε αν υπάρχει κύκλωμα ή όχι. Στη δικογραφία δεν φαίνεται κάποιο κύκλωμα προς το παρόν» σχολίασε.

Τα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει η μητέρα

Πέρα από τα εμβάσματα που εντοπίστηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης, καθώς και τις τηλεφωνικές επαφές που είχε με τον Ηλία Μίχο, η μητέρα του ανήλικου παιδιού θα κληθεί να απαντήσει ενώπιον της ανακρίτριας στα εξής ερωτήματα:

  • Πώς γίνεται να μην γνώριζε τι συνέβαινε στο ίδιο της το παιδί; Δεν υπήρχαν σωματικά και ψυχικά σημάδια;
  • Πόσο μπορεί να κρύψει ένα παιδί 10 ετών κάτι τέτοιο;

Όπως λένε ειδικοί, μια μητέρα γνωρίζει πολύ καλά το παιδί της. Μια αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, ο φόβος στα μάτια του, μπορεί να την κάνει να αντιληφθεί ότι συμβαίνει κάτι, πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι αποτρόπαιες πράξεις συνέβαιναν για αρκετούς μήνες.

«Πίσω από κάθε παιδί, ψάξε γονιό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. «Αυτή η ιστορία δεν περιλαμβάνει μόνο γονιό, περιλαμβάνει σεξουαλικές διαστροφές, περιλαμβάνει έγκλημα παιδικών σωμάτων και ψυχών και πάνω απ’ όλα περιλαμβάνει ευθύνη και όχι μόνο της μάνας που έχει τη μεγαλύτερη αλλά ολόκληρης της οικογένειας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος για να εκδίδει την 12χρονη-Πώς λειτουργεί

Δειτε Επισης

Αναστάτωση σε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο-Γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ έβριζε και απειλούσε
Ανησυχία για τις τοιχογραφίες στη Μονή της Χώρας μετά την επαναλειτουργία της ως τζαμιού
Έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στα Χανιά
Ελληνικό ΥΠΕΞ: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα η λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής-«Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;»
Ερντογάν για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα-«Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε»
Νέο σοκ στην Ελλάδα-Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση
Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα-Έπεσε ναυτική φωτοβολίδα σε σπίτι, τραυματίστηκαν πατέρας και κόρη
Διάβασαν στην ομηρική διάλεκτο και σε δώδεκα γλώσσες απόσπασμα του Αναστάσιμου Ευαγγελίου
Έκαψαν τον Ιούδα στον Τολό-Εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά από τις βάρκες (pics)