Ραγδαίες εξελίξεις, συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης-Η πρώτης της αντίδραση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά της μητέρας της 12χρονης η οποία λίγο μετά τις 17:00 συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει με την κακουργηματική κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού, κάτι που σημαίνει πως συμμετείχε στην .

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με την μητέρα της 12χρονης η οποία είπε: «Δεν γνωρίζω τίποτα. Εάν έρθουν καλώς να έρθουν. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα επικοινωνήστε με την δικηγόρο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικτές αποκαλύψεις-«Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε να επικοινωνήσει με την 12χρονη»

Προφυλακιστέοι ο 53χρονος και ο 42χρονος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Σεπολίων και αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Τριπόλεως ή Γρεβενών.

Κατά τις απολογίες τους φέρονται να τήρησαν το δικαίωμα της σιωπής για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, αρνούμενοι τον βιασμό του παιδιού και υποστηρίζοντας ότι είχαν συναινετικές σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.

Μάλιστα ο δεύτερος κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι πλήρωνε το κορίτσι όσες φορές συνευρέθηκε μαζί του, δίνοντας τα χρήματα στην ίδια και όχι στον 53χρονο συγκατηγορούμενό του.

Ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, αρνούνται τον βιασμό οι δύο 

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν νωρίτερα οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια ολοκληρώθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες κανείς από τους δυο κατηγορούμενους δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης. Ωστόσο, και οι δυο φέρονται να κατέθεσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί!

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Οι ίδιες πληροφορίες όμως αναφέρουν πως τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σε ό,τι αφορά στις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 42χρονος κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, την αμοιβή υποστηρίζει πως έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Τέλος, σε δήλωση της η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πως αύριο το παιδί θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και εκτίμησε εκτίμησε ότι υπάρχουν κι αλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης.

Βάσιμη χαρακτήρισε τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της, η συνήγορος της 12χρονης

Βάσιμη χαρακτήρισε τη μαρτυρία της γυναίκας η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της, η συνήγορος της 12χρονης

«Είμαι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας. Ήρθα να καταθέσω σήμερα για αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Ο 53χρονος ερχόταν με τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που έχω στο Γκάζι και την έφερνε για να πηγαίνει το κοριτσάκι με επώνυμους πελάτες επί δύο μήνες. Επί 3 μήνες έκανε αυτή τη δουλειά αυτός αλλά δεν το γνώριζα για να κάνω καταγγελία. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά. Χτες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και ήρθα εδώ στην ανακρίτρια να μιλήσω. Έφερα και το στικάκι που δείχνει μέσα τον 53χρονο με τη 12χρονη».

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Στο μεταξύ, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό, στα χέρια του 53χρονου παιδεραστή, οποίος την ίδα ώρα την εξέδιδε έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο θείος του 12χρονου κοριτσιού, ένα ζευγάρι είχε προσεγγίσει την ανήλικη, προκειμένου να έρθει σε επαφή μαζί της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν.

"Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: "έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε", είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Απείλησε τη 12χρονη με πιστόλι

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται.

Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. "Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. "Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά και θα πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας και το ξέρεις, έχω επαφές”".

Σε άλλο σημείο, ο θείος είπε για τις απειλές: "”Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά”".

Τις τρεις εβδομάδες που η αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, το κινητό απαντούσε μια αστυνομικός.

Πηγή: Πρώτο Θέμα/Iefimerida

Δειτε Επισης

Ξεσπούν οι συγγενείς της γυναίκας που παρασύρθηκε από μηχανές στην Αθήνα-«Ο ένας την έριξε κι ο άλλος την χτύπησε»
Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο-49χρονη σκότωσε τον πατέρα της
ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση στην Χίο-Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη
ΒΙΝΤΕΟ: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα στη Νάξο
Ένοχος 44χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε την 24χρονη σύντροφό του λίγες ημέρες αφότου γέννησε
BINTEO: Η πρόσκρουση της θαλαμηγού στις Σπέτσες στην προβλήτα από τους δυνατούς ανέμους
Με αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω του πολέμου στη Γάζα θα μεταφερθεί στην Ελλάδα το Άγιο Φως
Στη φυλακή ο νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του στην Κρήτη-«Με προκάλεσε» είπε και δήλωσε άρρωστος
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο-Ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
Ζευγάρι Ελλήνων στην Αλβανία βρέθηκε δολοφονημένο στο σπίτι του-Δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης