Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διπλό έγκλημα-Πρώτα σκότωσε το βρέφος, μετά τη μητέρα του

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος στην Καβάλα με θύμα την 31 ετών Άννα και το 10 μηνών μωρό της που έρχονται στο φως.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η 31χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της κατέγραφε τις συνομιλίες μαζί του

Η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς των δύο θυμάτων και του αυτόχειρα έδωσε σημαντικές πληροφορίες για το πώς διεξήχθη το έγκλημα ακόμη, αποκαλύπτοντας ακόμη πιο φρικτές διαστάσεις του.

Τα δύο θύματα πυροβολήθηκαν πισώπλατα από την δράστη. Πρώτα ο κτηνοτρόφος σκότωσε το 10 μηνών μωρό του, πυροβολώντας το στην πλάτη με σκάγια για πουλιά. Το μωράκι εκείνη. την ώρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν αφημένο κάπου κάτω στην καλύβα. Περίπου έξι σκάγια βρέθηκαν στο σώμα του μικρού. Ο δράστης στη συνέχεια γέμισε πάλι το όπλο του και με σκάγια για αγριογούρουνα πυροβόλησε πισώπλατα την σύντροφό του Αννα.

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στο μέρος του, στην αρχή προσπαθώντας να πυροβοληθεί στην καρδιά. Δεν κατάφερε έτσι να βάλει όμως τέλος στη ζωή του καθώς δεν έπληξε ζωτικά όργανα και έστρεψε στη συνέχεια το όπλο στο κεφάλι του.

Ένα σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του κτηνοτρόφου αποκαλύπτει ότι το άγριο έγκλημα ήταν πλήρως προσχεδιασμένο, και ότι εννοούσε τις απειλές που είχε εκτοξεύσει εναντίον της Αννας τον Ιούλιο, όταν και χώρισαν. «Η αγάπη μας άρχισε εδώ και εδώ θα τελειώσει», έγραφε στο σημείωμα.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Άννας ο κτηνοτρόφος όταν χώρισαν τον Ιούλιο την είχε απειλήσει ότι αν φύγει στο εξωτερικό με το παιδί θα την σκοτώσει. Η 31χρονη φοβόταν και δεν ήταν τυχαίο που είχε ζητήσει από τη γειτόνισσα να την καλεί κάθε μισή ώρα, όταν ξεκίνησε για τη βόλτα στο μαντρί το πρωί της Παρασκευής με τον πρώην σύντροφό της και το παιδί τους.

Σύμφωνα με το Star, η κίνηση του κτηνοτρόφου να σκοτώσει πρώτα το μωρό, δείχνει ότι ήθελε να εκδικηθεί τη Άννα για να νιώσει τον φρικτό πόνο της τραγικής απώλειας του παιδιού της, έστω για λίγα δευτερόλεπτα πριν φύγει και εκείνη από τη ζωή.

«Ήταν χρεωμένος, ζούσε από τα χρήματα που έβγαζε η 31χρονη...»

Σύμφωνα επίσης με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κτηνοτρόφος ήταν χρεωμένος, είχε οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά ζούσε από τα χρήματα που έβγαζε η Άννα από τη δική της δουλειά.

Επιπλέον ήταν ένας ιδιόρρυθμος πολλές φορές προσβλητικός άνθρωπος με τους γύρω του, με αποτέλεσμα να μπορεί να πάει κανείς να δουλέψει μαζί του στο μαντρί. Μόνη Άννα πήγαινε και τον βοηθούσε, ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να του δώσει ένα χέρι βοηθείας. Η 31χρονη είχε αναγκαστεί να πάει στο μαντρί για δουλειά ακόμη και λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, με το μωρό στον μάρσιπο καθώς δεν υπήρχε κανείς άλλος που θα μπορούσε να βοηθήσει τον 56χρονο.

Από τον Ιούλιο, όταν και χώρισε το ζευγάρι, ο κτηνοτρόφος είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι η ζωή του θα αλλάξει συνολικά, ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει και να επιβιώσει μακριά από την Άννα.

Η κηδεία του 56χρονου κτηνοτρόφου έγινε χθες, και δεν πήγε κανείς. Η 31χρονη Άννα και το 10 μηνών παιδί της θα μεταφερθούν στη Γερμανία όπου θα γίνει η ταφή τους.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Ο Κασσελάκης έφερε τροχόσπιτο από την Αγγλία για να περιοδεύει στην Ελλάδα
Τι τραγικό... Έφτασαν τη μάνα του Θανάση στο σημείο να χαίρεται που αποδείχθηκε δολοφονία....
Μόνο το ένα τέταρτο των αιτητών ή κατόχων ασύλου εισφέρουν στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις
Ο πατέρας του βρέφους ομολόγησε ότι το έριξε ο ίδιος στα σκουπίδια-Υποστηρίζει πως γεννήθηκε νεκρό
Σε χωματερή βρέθηκε το νεκρό βρέφος στην Ελλάδα-Φέρει χτυπήματα στο κεφάλι
Θρίλερ με νεκρό βρέφος στην Ελλάδα-Οι γονείς φαίνεται να το πέταξαν στα σκουπίδια
Ακόμα και μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ επέμεναν ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 32χρονου-Κρυβόταν στο Ντουμπάι, πήγε στην Ελλάδα και τον σκότωσαν
Κάθαρση ζητά η οικογένεια του Θανάση-«Φάνηκαν τελικά ποιοι ήταν οι πελλοί»
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε σε κλάματα η οικογένεια μετά τη δικαίωση-Συγκινήθηκε η δικαστής