K-Energy: Ενέργεια σε αρμονία με τη φύση

Καθοδηγούμενοι από το όραμα του Ομίλου Καραντώνης, με ιδρυτικό μέλος την εταιρία Μάριος Καραντώνης Λτδ με έτος έναρξης εργασιών το 1983 στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ιδρύσαμε το 2007 την K-ENERGY LTD. Το νέο μέλος του Ομίλου δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για ανάπτυξη συστημάτων εκμετάλλευσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η διαπιστευμένη σαραντάχρονη εμπειρία μας στο χώρο, η άριστη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία του εργατικού μας δυναμικού καθώς και ο στόχος μας να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέροντάς του βιώσιμες υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, καθιστούν τον Όμιλο Εταιρειών Καραντώνης πρωτοπόρο στον τομέα της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Απώτερος σκοπός μας είναι η εκπλήρωση του οράματός μας για παροχή Ενέργειας σε Αρμονία με τη Φύση!

Όραμα

Η K-ENERGY είναι εντεταλμένη να υπηρετήσει το κοινό όφελος διατηρώντας τις ισορροπίες στο περιβάλλον που ζούμε σήμερα, το οποίο θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές. Με εφόδια τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Εξοικονόμηση Ενέργειας, μέσα από την ορθολογιστική και συνετή διαχείριση της, θέσαμε ως στόχο της αποστολής μας να αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στην προσπάθεια μείωσης των Ρύπων στο Περιβάλλον μας.

Με Όραμα την απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και τη συνακόλουθη επιβάρυνση του περιβάλλοντος με τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων, αποσκοπούμε στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην παραγωγή αγνής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ενέργεια συνυφασμένη με το φυσικό περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο.

Τομείς Επιχειρηματικής Δραστηριότητας

Η K-Energy είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρίες στη Κύπρο στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Οι κύριοι άξονες που δραστηριοποιείτε είναι:

Φωτοβολταϊκά

  • Net Metering
  • Net Billing
  • Αυτόνομα
  • Αυτοπαραγωγή
  • Ηλιακή Άντληση

Ενεργειακές Αξιολογήσεις και Έλεγχοι

  • Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης
  • Οικιακός / Εμπορικός / Βιομηχανικός Ενεργειακός Έλεγχος

Ενεργειακά Έργα

H K-Energy με τη μακρά πορεία της στον ενεργειακό τομέα έχει μια πληθώρα από επιτυχημένα έργα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων τόσο στους οικιστικούς όσο και στους εμπορικούς και βιομηχανικούς τομείς. Σε συνεργασία με θυγατρικές εταιρίες, η K-Energy έχει αναπτύξει:

  • Φωτοβολταϊκά πάρκα, με ισχύη να ξεπερνά τα 32MWp.
  • Έργα στην ανταγωνιστική αγορά με ισχύη 30MWp.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:  M.G.F.K ENERGY LTD

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 2007

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πενταδαχτύλου 6

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22 311 234

ΦΑΞ: 22 317 305

WEB SITE: www.k-energy.com.cy

E-MAIL: k-energy@karantonis.com.cy

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: Κ. Φάνος Καραντώνης