Bioland: Καινοτόμες επενδύσεις στον τομέα της ενέργειας

Bioland υπάγεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Εταιρειών Eptagon Group και ασχολείται τα τελευταία έντεκα χρόνια με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αξιοποιώντας κυρίως τη δύναμη του ήλιου. Μεγαλώνει συνεχώς και αναπτύσσεται δυναμικά, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας σιγουριά, επαγγελματισμό, αξιοπιστία και βιωσιμότητα στα έργα που αναλαμβάνει, με κύριο μέλημα του, την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεισφορά φιλικών προς το περιβάλλον επενδύσεων.

Με σεβασμό στο προσωπικό και στους συνεργάτες του, ο Όμιλος Εταιρειών Bioland έχει επενδύσει στην έρευνα και την καινοτομία στον τομέα της ενέργειας, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση τη καλύτερη και τη πιο αποδοτική λύση, μέσω συνεργασίας με εταιρείες παγκοσμίου φήμης και διεθνούς αναγνώρισης που ειδικεύονται στον τομέα.

Με τήρηση ευρωπαϊκών και διεθνών ενεργειακώνπροτύπων και παροχή υψηλών προδιαγραφών, ο Όμιλος Εταιρειών Bioland προσφέρει σε όλους τους συνεργάτες του την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει και που του δίνει ξεχωριστή θέση στην αγορά.

Η συνεχής ανάπτυξη του Ομίλου είχε σαν αποτέλεσμα να κατατάσσεται ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη Κύπρο στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Εργοδοτεί σήμερα γύρω στα 200 άτομα και έχει παραδώσει σε εμπορική λειτουργία μεγάλα Φωτοβολταϊκα (ΦΒ) πάρκα εγκατεστημένης ισχύος περίπου 80 MW και εγκαταστάσεις ΦΒ συστημάτων σε εργοστάσια, ξενοδοχεία, εμπορικές επιχειρήσεις και κατοικίες.

Τη διαχείριση και παροχή του ηλεκτρισμού έχει αναλάβει η εταιρεία Bioland Promithia, η οποία λειτουργεί ήδη ως προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας σε εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές. H Bioland Promithia είναι πρωτοπόρος στο εγχείρημα να διασφαλίζεται στο Κύπριο καταναλωτή το δικαίωμα «επιλογής» προμηθευτή της αρεσκείας του, σε μια ελεύθερη, υγιή και ανταγωνιστική αγορά ηλεκτρισμού. Καθώς αναμένεται η έναρξη της Τελικής Αγοράς στους επόμενους μήνες, η εταιρεία προετοιμάζεται και προγραμματίζεται να διευρύνει τον κύκλο εργασιών της ακόμα περισσότερο, προσκαλώντας παραγωγούς και καταναλωτές που συμμερίζονται μαζί της το ίδιο όραμα για μετάβαση στη πράσινη ενέργεια να ενώσουν δυνάμεις μαζί της.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ

Λεωφόρος Ελευθερίας 3, 7102

Αραδίππου, Λάρνακα

Τηλ: +357 24 505050

info@biolandenergy.com

www.biolandenergy.com | www.biolandpromithia.com