Τετάρτη 7 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παύλος Λοΐζου: Αγορά Κατοικίας & Χρήσιμες Συμβουλές

  17/10/2022 06:30
Παύλος Λοΐζου: Αγορά Κατοικίας & Χρήσιμες Συμβουλές

Παύλος Λοΐζου: Αγορά Κατοικίας & Χρήσιμες Συμβουλές

  17/10/2022 06:30

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η μεγαλύτερη επένδυση στη ζωή ενός ανθρώπου. Εξ ου και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν την πραγματοποιήσουμε, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα και προσμετρώντας όλους τους απαραίτητους παράγοντες.

Τα βήματα που χρειάζεται να κάνει κάποιος πριν από την αγορά μιας κατοικίας, απαριθμεί στο έβδομο επεισόδιο της σειράς “Easy Economics”, ο CEO της Ask WiRE, Παύλος Λοΐζου.

Το υποψήφιο για αγορά ακίνητο πρέπει να συνάδει με το πλάνο της ζωής μας σε βάθος 20ετίας. Να υπάρχει, δηλαδή, η δυνατότητα συντήρησης. Χρειάζεται, λοιπόν, να γίνει σωστή έρευνα αγοράς, ώστε να μην υπάρξουν μελλοντικά απρόβλεπτα κόστη.

Ο Παύλος Λοΐζου εξηγεί, επίσης, τι πρέπει να προσέξουμε σε περίπτωση που επιθυμούμε να προχωρήσουμε στη λήψη στεγαστικού δανείου.

Ένα από τα πράγματα που χρειάζεται να ληφθεί σοβαρά υπόψη, είναι εάν ένα νοικοκυριό θα μπορέσει, μακροπρόθεσμα, ν’ αποπληρώσει το δάνειο, καθώς δεν είναι απίθανο ν’ αυξηθεί ακόμη και το κόστος του δανεισμού. 

Δείτε πιο κάτω το έβδομο επεισόδιο της σειράς Easy Economics:

H σειρά Easy Economics

Ο REPORTER και η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζουν τη διαδικτυακή σειρά “Easy Economics”, επίκεντρο της οποίας είναι ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς, επαγγελματίες, που σχετίζονται με τον χώρο των χρηματοοικονομικών, μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς να διαχειριστούμε τα δικά μας χρήματα, δίνοντάς μας τις κατάλληλες συμβουλές.

Σε μια περίοδο, που οι διεθνείς εξελίξεις είναι ραγδαίες, απρόβλεπτες και εύκολα μεταβαλλόμενες, η γνώση αυτή είναι απαραίτητη για τον καθένα από μας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας