Η αντίδρασή του Φιλιππίδη στην κάμερα μετά την επιστροφή του στα δικαστήρια

Ελπίδα Νίνου: Οι πρώτες δηλώσεις on camera για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η δημόσια έκκληση Η πρώτη καταγγέλλουσα που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό το 2008 σε καμαρίνι θεάτρου «έσπασε» τη σιωπή της στη Φωτεινή Πετρογιάννη και στο «Πρωινό» για πρώτη φορά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η εν λόγω γυναίκα μέχρι και σήμερα και, ενώ η δίκη είναι σε εξέλιξη, έκανε δηλώσεις επισημαίνοντας πως ο ηθοποιός «δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του».

«Εδώ και μήνες δεχόμαστε προσβολές της προσωπικότητάς μας, του ήθους, της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας μας, από τον κατηγορούμενο μέσω των συνηγόρων του. Ο κατηγορούμενος εδώ και χρόνια διατείνετο ότι ήταν ένας τεράστιος καλλιτέχνης κι αναρωτιέμαι πως αυτός ο τόσο πνευματικός άνθρωπος δεν μπορεί να δείξει τώρα το ηθικό του ανάστημα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Θα ήταν πιο έντιμο από την πλευρά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μας κοιτάξει στα μάτια, να μας ζητήσει συγγνώμη και να ζητήσει να δικαστεί δίκαια για όλα αυτά που γνωρίζει πολύ καλά πως έχει διαπράξει. Αλλά αυτό προϋποθέτει θάρρος και ο ίδιος προτιμάει να κρύβεται στα ψέματά του και στις συκοφαντίες προς το πρόσωπό μας» ήταν οι δηλώσεις της πρώτης καταγγέλλουσας.

 

  

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται πλέον σπίτι του, ωστόσο συνεχίζει να δίνει το «παρών» στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Με τη δίκη να συνεχίζεται, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο Ξενοφώντας Σκιντζής βρέθηκαν έξω από το σπίτι του ηθοποιού και «τσάκωσαν» τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την επιστροφή του από τα δικαστήρια.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός δεν έκανε καμία δήλωση στην κάμερα και φορώντας καπέλο, γυαλιά και μάσκα προστασίας για να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός έσπευσε να μπει στο σπίτι του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρκέστηκε να πει «Μην το κάνετε αυτό».

Η Ελπίδα Νίνου δεν έχει σταματήσει να στηρίζει τον σύζυγό της Πέτρο Φιλιππίδη από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι κατηγορίες εις βάρος του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου συνάντησαν τη σύζυγο του κατηγορούμενου ηθοποιού και εκείνη δεν δίστασε να της μιλήσει και να της αποκαλύψει τι είναι εκείνο που την ενοχλεί. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του. Μαρία μου, σε παρακαλώ πολύ σεβαστείτε ότι αυτή τη στιγμή ξεκινάμε έναν αγώνα. Θα σας παρακαλούσα να μην έρχεστε εδώ γιατί ενοχλούνται οι γείτονες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας. Είμαι πάντα δίπλα του. Ευχαριστώ» αρκέστηκε να αναφέρει η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Ελπίδα Νίνου όλη αυτή την περίοδο κρατάει διακριτική στάση, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής δέχεται αρνητικά σχόλια από τον άγνωστο κόσμο αλλά και από τους γείτονες, οι οποίοι την έχουν επιπλήξει για την παρουσία των τηλεοπτικών καμερών στη γειτονιά.

«Παλεύω μόνη μου με έναν άρρωστο άνθρωπο. Θέλω να κοπάσει ο θόρυβος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν θα έχω που να πάω…» φέρεται ότι είπε η Ελπίδα Νίνου, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο