Εβελίνα Παπούλια: «Η πορεία μου είχε πολλά λάθη, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου»

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Εβελίνα Παπούλια τρέφει τεράστια αδυναμία στην μονάκριβη κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και δεν κρύβει μάλιστα την επιθυμία της να γίνει γιαγιά. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται ότι θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα εγγονάκι.

Είσαι από τις μητέρες που αντιλαμβάνονται ότι το παιδί τους έχει πια μεγαλώσει ή για σένα θα είναι πάντα το «μικρό κοριτσάκι, η Αφροδιτούλα»;

Πάντα θα την έχω στο μυαλό μου ως μικρή γιατί πάντα εγώ θα είμαι η πιο μεγάλη. Όμως μου αρέσει πολύ να τη βλέπω να μεγαλώνει, να στέκεται στα πόδια της, να παίρνει τις αποφάσεις της και να βαδίζει με τον δικό της τρόπο στη ζωή.

Και αν ερχόταν αύριο η Αφροδίτη, στα δικά της 27, και σου έλεγε ότι περιμένει παιδί, πώς θα αντιδρούσες;

Θα χαρώ πάρα πολύ να γίνω γιαγιά. Πάρα πολύ όμως. Και αν έχω τη δυνατότητα, θα τα παρατήσω όλα για να κάνω την γκουβερνάντα. (Γελάει.) Δεν με φοβίζει η λέξη «γιαγιά». Το αντίθετο. Θα ήθελα πολύ να με φωνάζει έτσι το εγγόνι μου. Αυτή είναι η εξέλιξη και η ροή των πραγμάτων. 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δική της πορεία, τονίζοντας πως θέλει η κόρη της να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη.

Εβελίνα, την παρακολουθείς καθημερινά στη Γη της ελιάς;

Ναι, βέβαια. Δεν έχω παρακολουθήσει τις δικές μου σειρές, αλλά την Αφροδίτη δεν τη χάνω. Γιατί είμαι μαμά! Και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμη και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Κι αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο.

Με τον Αντρέα Γεωργίου, τον σκηνοθέτη της σειράς, έχετε συνεργαστεί για πολλά χρόνια. Σήκωσες το τηλέφωνο να του πεις «πρόσεχε το κορίτσι μου;».

Όχι, δεν είμαι τέτοιου είδους μαμά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την προστατεύσω προκαταβολικά, αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί εννοείται πως θα είμαι εκεί. Ξέρεις τι γίνεται; Θεωρώ πως κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει από τα λάθη του. Για παράδειγμα, η δική μου πορεία είχε πάρα πολλά λάθη. Τσεκαρίστηκα, έπεσα, έφαγα τα μούτρα μου, ξανασηκώθηκα.

Θέλω λοιπόν και η Αφροδίτη να μάθει μέσα από τα δικά της λάθη. Το να είμαι υπερπροστατευτική μαζί της δεν θα της κάνει καλό. Έχω βέβαια και απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της, έτσι; Θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνη και ώριμη για να διαχειριστεί τα πάντα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ