O δεύτερος υποψήφιος, τα δάκρυα του Βαλάντη, η σπόντα και ο άγριος καυγάς (vid)

Δεν ξεκίνησαν με το δεξί τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor καθώς χθες μπορεί να κέρδισαν το πρώτο αγώνισμα για προμήθειες αλλά έχασαν στα κρίσιμα αγωνίσματα για την ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα οι Διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα αγώνισμα ασυλίας κι απόψε έπρεπε να ορίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Στην χθεσινή ψηφοφορία τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε ο Βαλάντης, ο οποίος από ότι φάνηκε δεν έπεισε τους συμπαίκτες του για τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα. Στην συνέχεια ο τραγουδιστής έβαλε τα κλάματα καθώς ένιωσε πως έδωσε πράγματα για την ομάδα του ενώ εντύπωση προκάλεσαν κι οι δύο αρνητικές ψήφοι στον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος ήταν αρκετά δυνατός στον στίβο μάχης.

Απόψε ακολούθησε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία κι ήττα βρήκε ξανά τους Διάσημους. Στο Συμβούλιο του Νησιού κατέθεσαν όλοι τις απόψεις τους κι ακολούθησε η ψηφοφορία. Εκεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου κι η Ελισάβετ Σπανού έδωσαν μάχη στήθος με στήθος αλλά τελικά τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσε η Ελισάβετ, που είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα.

Η ίδια δήλωσε ότι το περίμενε γιατί δεν έχει δώσει κάποια νίκη στην ομάδα της κι απάντησε εκ νέου για τον λόγο που ψήφισε χθες τον Γιωρίκα.

Σε άσχημη κατάσταση ο Βαλάντης

Ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ο Βαλάντης τον λόγο που βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τους Διάσημους στο Survivor.

Ο τραγουδιστής με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί συγκέντρωσε αμέσως τόσες αρνητικές ψήφους ενώ από την άλλη δικαιολόγησε την ψήφο του στον Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα γιατί από την πρώτη ημέρα μιλούσε πάρα πολύ. Έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος. 

Δε νομίζω πως αισθάνομαι ο αδύναμος κρίκος. Χθες τουλάχιστον για πρώτη φορά που πάλεψα κι έκανα κάτι τέτοιο, πήρα και τον πόντο. Έδειξα ότι είμαι καλός στον στόχο, όχι τόσο αλλά τα πήγα καλά»

Από την άλλη κι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παρέθεσε τους δικούς του λόγους που ψήφισε τον Βαλάντη.

Η σπόντα που έκανε τον Χατζηγεωργίου να χάσει τη μιλιά του

Ο Θανάσης Μπέλλος δεν χάρισε κάστανα στον Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Δεν ξεκίνησε καλά καλά το Survivor κι ήδη άρχισαν να υπάρχουν οι πρώτες αντιπαλότητες ανάμεσα στους παίκτες.

Χθες ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε στα μισά του αγωνίσματος ασυλίας λόγω τραυματισμού και είπε πως δεν πίστευε ότι τελικά η ομάδα του έχασε γιατί ήταν τόσο  σίγουρος για την δυναμική του. Ωστόσο ο Θανάσης Μπέλλος από τους Μαχητές δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε «θα σου κάνουμε μια χάρη, θα πιστέψεις ότι θα χάσετε και σήμερα». Αρχικά ο Γιάννης σάστισε και στην συνέχεια ανέφερε: «Εδώ είναι η μάχη, πάμε».

Βρισηίδα Ανδριώτου κι Ασημίνα Χατζηανδρέου σε απίστευτο καυγά

Τεταμένα ήταν τα νεύρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους στο Survivor.

Η σπίθα έγινε φλόγα ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, όταν η δεύτερη έβγαλε για λίγο την μάσκα που έπρεπε να φορά κατά την διάρκεια του αγωνίσματος. Η Βρισηίδα βγήκε εκτός ελέγχου κι άρχισε να ουρλιάζει εναντίον της: «Δεν θα μου μιλάς καθόλου, δεν θα μου μιλάς, δεν έβριζα αλλά αυτό που έκανες δεν είναι δίκαιο. Να παίζεις με τους κανόνες. Τι θα πει ποιους κανόνες κορίτσι μου; Εσύ δεν παίζεις με κανόνες. Δεν μπορώ, τι εννοείς ότι δεν μου μίλησες εσύ άσχημα; Έλα αγάπη μου, σε παρακαλώ τώρα, δεν σου ξαναμιλάω ποτέ. Έβγαλες την μάσκα από επάνω σου ενώ δεν έπρεπε».

Πηγή: zapit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»