Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μέρις, που δέχτηκε bullying από τον Ξιαρχό

 

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου η εκπομπή «Τι λες τώρα» παρουσίασε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Μέρι Παππά, της κοπέλας που δέχτηκε δημοσίως bullying από τον Ξιαρχό «Επιλέγω να τον συγχωρήσω. Χρειάζεται αγάπη και βοήθεια» - Η ανάρτηση του Τάσου μετά την τηλεοπτική της συνέντευξη «Σε ευχαριστώ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε τι συνέβη ακριβώς εκείνο το βράδυ, ενώ αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Τάσο Ξιαρχό μετά από όλα αυτά. Παράλληλα, μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί στη ζωή της αλλά και για το περίφημο ριγέ μπλουζάκι.

«Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

«Έχω ακούσει κριτική επειδή έχω κοντά μαλλιά, επειδή έχω μερικά κιλά παραπάνω ή επειδή δεν έχω μια φωνή πιο κοριτσίστικη. Έχω δεχτεί ρατσισμό και για την καταγωγή μου, είμαι από ένα χωριό στους Άγιους Σαράντα.

Από την ώρα που είδα το βίντεο η καθημερινότητά μου έγινε τραγική. Πήρα ξαφνικά μια προσοχή που εν τη αποζήτησα εγώ.

Με στενοχώρησε πάρα πολύ και πήρα άδεια από την δουλειά μου, γιατί με έπιαναν τα κλάματα και μου έστελναν μηνύματα. Υπήρξαν θετικά μηνύματα και στήριξη, αλλά και αρνητικά, που μου έλεγαν να μην ξαναβγώ από το σπίτι μου. Υπάρχουν πάντα οι δύο όψεις», δήλωσε η Μέρι Παππά.  

«Επιλέγω να συγχωρήσω τον Τάσο. Δεν το έκανε στοχευμένα για κακό. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη», κατέληξε. 

 

 

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης ο 29χρονος χορογράφος έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram…

«Βλέποντας σήμερα τη συνέντευξη της Μερι αντιλαμβάνομαι πως η συγχώρεση της είναι πραγματική και φυσικά και η δίκη μου προσωπική συγνώμη ήταν κάθε άλλο από αληθινή και ειλικρινής.

Επέλεξα να της μιλήσω προσωπικά διότι ήταν μια απολογία που είχα ανάγκη να κάνω σε αυτήν και μόνο. Σύντομα θα βρεθούμε από κοντά και ελπίζω όλη αυτή η λάθος από μέρους μου κατάσταση να βοηθήσει όλους μας να κατανοήσουμε πως τα λάθη είναι για να συγχωρούνται εάν υπάρχει ειλικρίνεια και αλήθεια. Ειλικρινά λοιπόν έσφαλα και συζητώντας μαζί της ηρέμησα και ηρέμησε. Μέρι σε ευχαριστώ…» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο