«Δεν με καλύπτει η συγγνώμη του… Ένιωθα πολύ άσχημα»-Η Μαίρη απαντά στον Ξιαρχό

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει για το άγριο bullying του χορευτή Τάσου Ξιάρχου σε νεαρή κοπέλα. Το «#ξιαρχο» έχει γίνει τις τελευταίες ώρες πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο τη συμπεριφορά του χορογράφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Τη δική της απάντηση έδωσε η Μαίρη η κοπέλα που σχολιάστηκε από τον Τάσο Ξιαρχό για την ενδυματολογική της εμφάνιση και τα κιλά της. Η κοπέλα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα ξεκαθάρισε πως δεν την καλύπτει η συγγνώμη του χορογράφου, ενώ αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία. Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει η συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν. Δεν θέλω να κινηθώ νομικά ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα. Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου», κατέληξε η Μαίρη.

Πέφτει ο αριθμός των ακόλουθών του

Ο Τάσος Ξιαρχός είδε τις τελευταίες ώρες είδε τους followers του να τον εγκαταλείπουν καθώς από τους 52,3 χιλιάδες μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν στις 48,1 χιλιάδες. Μάλιστα το Instagram του Τάσου Ξιαρχό εδώ και λίγη ώρα έχει εξαφανιστεί.

 

  

Σε νέα του ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας, την οποία λίγη ώρα πριν κατέβει το προφίλ του, διέγραψε, ο Τάσος Ξιαρχό έγραψε: «Επειδή αναπαράγονται και μπούρδες… Η κοπέλα δεν έφυγε εξαιτίας μου από το εστιατόριο. Απλά έφυγε».

Βγήκε με ρίγες στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα και ήταν «χείμαρρος»

Η Δανάη Μπάρκα ήταν «χείμαρρος» στην εκπομπή της Πάμε Δανάη και απάντησε στον Τάσο Ξιαρχό για το bullying που έκανε σε μία κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά της και την επιλογή της να βάλει ριγέ μπλούζα.

Συγκεκριμένα η Δανάη Μπάρκα είπε φορώντας ριγέ μπλούζα:

«Ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενη που υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση είναι γιατί μπορούμε να έχουμε βήμα σε καταστάσεις και περιπτώσεις, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνουμε το θέμα κλειδαρότρυπα και να γίνουμε και εμείς κακοποιητές»!

Και υπογράμμισε: «Επειδή αυτό το βίντεο μπορεί να πέσει στα χέρια ενός παιδιού, ή σε ανθρώπους εκεί έξω που έχουν νιώσει υποδεέστεροι, δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος. Όλοι μας είμαστε αναγκαίοι, σημαντικοί και απαραίτητοι στον κόσμο. Όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουν στην κοινωνία και σε τρίτους, χαλάμε την προσωπικότητά μας και γι’ αυτό δεν πρέπει να πέφτουμε σε αυτή την παγίδα. Να μας αγαπάμε, να μας φροντίζουμε, να μας προσέχουμε και να σκορπάμε την αγάπη»!

«Καταπέλτης» ο Λιάγκας κατά Ξιαρχό

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασαν κατά του Τάσου Ξιαρχό με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά του σε νεαρή κοπέλα για τα παραπανίσια κιλά της.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών και έχω ζητήσει συγγνώμη. Το θέμα είναι αν τα λάθη τα επαναλαμβάνεις. Και αν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά ίδια όμως και εμείς του δίνουμε βήμα γιατί λέμε έχει πλάκα. Δίνουμε βήμα σε ανύπαρκτους ανθρώπους στην τηλεόραση. Είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι γι’ αυτά τα φαινόμενα».

Η Φαίη Σκορδά ήταν εκτός εαυτού και υπογράμμισε: «Έχω γίνει έξαλλη και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με τον Τάσο. Το χθεσινό το επαναλαμβανόμενο ήταν τραγικό. Βγαίνεις έξω και νομίζεις ότι έχεις την εξουσία να εκθέτεις τη ζωή ενός ανθρώπου. Μιλάς για την εξωτερική εμφάνιση, μιλάς για τα ρούχα, μιλάς για δεδομένα και στερότυπα. Ότι οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά δεν πρέπει να φοράνε τι; Ριγέ μπλουζάκια»;

Και σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια τόνισε: «Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι τον ακολουθούν παιδιά και τα βάζει σε αυτή τη λογική. ότι ναι, επιτρέπεται να κάνεις bullying»!

«Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Πόσο εμετικό;»

Έξω φρενών ήταν σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Αιτία ήταν, φυσικά, η απαράδεκτη και ντροπιαστική συμπεριφορά του Τάσου Ξιαρχό απέναντι σε μια κοπέλα, την οποία κορόιδευε για τα περιττά κιλά της.

«Θα ξεκινήσουμε σήμερα με τη Μαίρη, μια κοπέλα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο μετά από τραγικά σχόλια για την εμφάνισή της. Τα άκρως αυτά ρατσιστικά σχόλια τα άκουσε από τον Τάσο Ξιαρχό σε μια έξοδό της. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Τα σχόλια του Τάσου ήταν αισχρά. Ακόμα και η συγγνώμη του είναι ντροπιαστική. Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε! Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε στη συνέχεια: «Φταίμε όλοι εμείς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε! Είμαι έξαλλη, συγχωρέστε με! Ο Τάσος Ξιαρχό, που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying. Και ο ίδιος λοιπόν κάνει αυτό το πράγμα. Έχω πάθει σοκ με την τοξικότητά πολλών ανθρώπων μέσα από τα social».

«Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμα χειρότερα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε», πρόσθεσε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι