Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Πήγα και τον βρήκα, τον πήρα με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη»

  07/10/2021 12:30
«Πήγα και τον βρήκα, τον πήρα με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη»

«Πήγα και τον βρήκα, τον πήρα με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη»

  07/10/2021 12:30

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η παρενόχληση στην σύζυγο του, Δήμητρα Παπαδήμα καθώς και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, την εμπειρία που βίωσε η Δήμητρα Παπαδήμα καθώς και τη δική του αντίδραση σε αυτήν.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε.»

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο γνωστός πρωταγωνιστής,

«Είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά» παραδέχθηκε, επίσης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας