«Έχουμε δυο γονείς τέρατα... Με απειλεί η μητέρα μου... ζω με τον φόβο»

 

 

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου και το τηλεοπτικό κοινό με τα όσα δήλωσε Live on air, η 20χρονη που κατήγγειλε ότι η μητέρα της βίαζε την ίδια και την αδερφή της. «Έχουμε δυο γονείς τέρατα αλλά έχουμε δύο γιαγιάδες και παππούδες, οι οποίοι κανείς δεν ξέρει τι κάνουν. Μας είπαν ότι κανένα ίδρυμα δεν θέλει παιδιά που βγαίνουν στα κανάλια»

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Δραματικές καταστάσεις φαίνεται ότι έζησαν δύο αδερφές στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες κατήγγειλαν τη μητέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Πρόκειται για μια 20χρονη και μια 15χρονη, οι οποίες μίλησαν δημόσια για τον εφιάλτη που έζησαν από μικρές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.  

Την υπόθεση φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», μαζί με την 20χρονη κοπέλα, η οποία την άφησε άφωνη με τα όσα κατήγγειλε.

«Με απειλεί η μητέρα μου, μου στέλνει μηνύματα ότι αυτό που κάνω θα το μετανιώσω και εξακολουθεί να με ενοχλεί. Τα μηνύματα αυτά τα έχω δείξει στον δικηγόρο μου και θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες. Δεν νιώθω ασφαλείς, ακόμα φοβάμαι ότι κάποιος θα έρθει και θα με ενοχλήσει ξανά», τόνισε η 20χρονη.

«Εγώ ζω στο πατρικό μου με τον φόβο ότι θα με διώξουν και η αδερφή μου είναι στη θεία μου. Η αστυνομία δεν είναι στο πλευρό μας και αυτό που έγινε χθες είναι ότι επειδή δημοσιεύσαμε την υπόθεσή μας, μας ήταν ότι θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Οι κοινωνικές υπηρεσίες μας το είπαν. Η αδερφή μου θα καταλήξει σε ίδρυμα. Έχουμε δυο γονείς τέρατα αλλά έχουμε δύο γιαγιάδες και παππούδες, οι οποίοι κανείς δεν ξέρει τι κάνουν. Μας είπαν ότι κανένα ίδρυμα δεν θέλει παιδιά που βγαίνουν στα κανάλια», πρόσθεσε.

 

Μαζί με την 20χρονη ήταν και ο δικηγόρος της Στυλιανός Θανασάρας. Η εκπομπή επικοινώνησε με την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία της περιοχής και εκείνοι απάντησαν ότι δεν έχουν ιδέα για την υπόθεση.

«Η κοινωνική υπηρεσία θα όφειλε να έχει ιδέα για την υπόθεση. Είναι η αρμόδια και καταθέτει τις εκθέσεις της για να ληφθούν απ0φάσισεις για αυτά τα παιδιά. Το ότι απαντά με αυτόν τον τρόπο δεν τιμά την ίδια την υπηρεσία», είπε ο δικηγόρος, ενώ τον λόγο πήρε η μεγάλη αδελφή:

«Πήγα εκεί και τους ζήτησα βοήθεια για εμένα και την αδερφή μου. Ακόμα περιμένω αυτή τη βοήθεια. Αν θεωρούν ότι το καλύτερο για την αδερφή μου είναι να πάει σε ένα ίδρυμα το δέχομαι, παρόλα αυτά υπάρχουν γιαγιάδες και παππούδες που δεν έχουν εξεταστεί ακόμα. Εγώ θέλω να είμαι με την αδερφή μου. Η γιαγιά μου του πατέρα μου, όταν τα έμαθε όλα αυτά ήταν να γυρίσουμε στη μάνα μας. Η αδερφή μου ήταν γονατιστή στα πόδια της, εξιστορούσε αυτά που έχουμε περάσει και απαντούσε αυτό».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»