Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησής του Νίκου Κοκλώνη από το Open

 

 

«Εισέπραξα αχαριστία και πάγωσα. Είχα φοβερές κόντρες, μια συνεχή αντίδραση άνευ λόγου. Στο Open ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα»

 

 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τη Σόνια Καζόνι. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής του J2US που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το Open.

«Το Open για μένα ήταν η ομάδα μου. Δεν κοίταξα ποτέ το προσωπικό μου επαγγελματικό συμφέρον, αλλά τη συνολική επιτυχία. Το Open για μένα ήταν ένα στοίχημα. Ήταν ένα “παιδί” το οποίο ήθελα να δω να μεγαλώνει σωστά. Έδωσα το χίλια τα εκατό μου, μέχρι που κάποια στιγμή εισέπραξα αχαριστία και ένιωσα αδικημένος. Εκεί πάγωσα. Με ένα συγκεκριμένο στέλεχος του Open, και δεν αναφέρομαι ούτε στην ιδιοκτησία ούτε στη διοίκηση, είχα φοβερές κόντρες, μια συνεχή αντίδραση άνευ λόγου», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.  

Ο Νίκος Κοκλώνης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αφού, λοιπόν, ανακοίνωσα στην ιδιοκτησία τα προβλήματά μου, αποφάσισα να κλείσει αυτός ο κύκλος. Στο Open ένιωσα πως αδικήθηκα με την αντιμετώπιση που δέχτηκα και αποφάσισα να αποχωρήσω. Το Open μου έδωσε ευκαιρίες, με βοήθησε να εξελιχθώ ως παρουσιαστής στο κομμάτι των σόου και με τη σειρά μου βοήθησα πολύ σε πολλά διαδικαστικά και παραγωγικά θέματα και χτύπησα πολλά καμπανάκια όταν άρχισαν να εμφανίζονται δυσεπίλυτα προβλήματα».

«Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, είχα δίκιο σε αυτά που έλεγα τότε. Ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί αυτή η συνεργασία και δεν σου κρύβω πως για να περάσω αυτή τη γραμμή το σκέφτηκα πολλές φορές. Έβλεπα το Open σαν οικογένεια. Αυτό που με πληγώνει είναι πως ανταγωνιστικά κανάλια αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια που έκανα και τη συνεισφορά μου στην επιτυχία προγραμμάτων, ενώ το δικό μου το “σπίτι” δεν το αναγνώρισε και αυτό με πόνεσε διπλά».

Ο παραγωγός και παρουσιαστής του J2US προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον χωρισμό του αλλά ποιοι φίλοι στάθηκαν δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη προσωπική του στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι φετινές διακοπές σε βρήκαν και «χωρισμένο και ανανεωμένο». Ήταν όντως έτσι ή είναι fake news;

Ξέρεις πως εγώ δεν κρύβομαι όταν έχει να κάνει με συναίσθημα. Μετά από τριάμισι χρόνια σε σχέση χώρισα κι αυτό ήταν για μένα μια μεγάλη αλλαγή. Μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούνται εντάσεις, αλλά μετά τα ξαναβρίσκεις. Αυτή τη φορά ένας «καβγάς» έγινε τελικά χωρισμός και ήταν μια εξέλιξη που κάπως με αιφνιδίασε γιατί μέσα μου πάντα επενδύω πολύ στις σχέσεις μου. Για μένα το συναίσθημα είναι κινητήριος δύναμη. Όταν νιώθω καλά στα προσωπικά μου, μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο. Όταν είμαι στα κάτω μου συναισθηματικά, νιώθω πως δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Ευτυχώς η δουλειά μου, με τις παραγωγές, τις εκδόσεις, με τόσο πολλά νέα πρότζεκτ κάθε φορά, είναι πολύ δημιουργική, πολύ απαιτητική και λειτουργεί θεραπευτικά, με κάνει να ξεχνάω. Όταν το μυαλό σου είναι αλλού, «πονάς» λιγότερο. Πόνεσα πολύ το καλοκαίρι, αλλά το ξεπέρασα μετά. Σε αυτές τις καταστάσεις κοιτάς μπροστά και προχωράς.

Επειδή είσαι άνθρωπος της παρέας και της διασκέδασης, νομίζω πως η εντύπωση που δίνεις είναι πως δεν είσαι σχεσάκιας, αλλά μάλλον περνάς καλύτερα μόνος με τους φίλους σου.

Κι όμως, δεν είναι καθόλου έτσι. Είμαι σπιτόγατος. Μετά τη δουλειά, ακόμα και μετά το live μου, θέλω να γυρίσω σπίτι, στον καναπέ μου, στην αγκαλιά του ανθρώπου μου, να δούμε ταινίες, να φάμε. Δεν μου αρέσουν ούτε τα κλαμπ ούτε το έξω ούτε να τρέχω σε event. Θα βγω για να δω καλούς φίλους,μ όνο αυτό είναι το κίνητρο.

Πέφτεις με τα μούτρα σε μια σχέση;

Ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, είμαι παρορμητικός και, ναι, είμαι των άκρων. Όταν ερωτεύομαι, δεν βλέπω τίποτα άλλο αριστερά-δεξιά. Το ζω στο φουλ. Κάνω focus στον άνθρωπό μου, θέλω να είμαι δίπλα, να τον προστατεύω, να τον κάνω να χαίρεται, μπορώ να σου πω πως δεν σκέφτομαι καν εμένα. Δεν το κάνω επειδή κάποιος μου το ζητάει. Έτσι μου βγαίνει. Και δεν θα μπω σε μια σχέση αν δεν μου βγαίνει όλο αυτό το ολοκληρωτικό δόσιμο. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, με πολύ δέσιμο και αγάπη. Μου αρέσει να χτίζω αναμνήσεις με τον άνθρωπό μου, να ζούμε και να ονειρευόμαστε μαζί. Θα σου πω και κάτι άλλο. Είμαι ο σύντροφος που στο πραγματικά σοβαρό μπορεί να μην τσακωθώ. Μπορεί, όμως, να πληγωθώ και να κάνω τεράστιο κάτι που φαινομενικά μοιάζει ασήμαντο, αλλά εμένα με χτυπάει στο συναίσθημα. Στενoχωριέμαι σαν παιδάκι.

Κρατάς φιλίες με τις πρώην σχέσεις;

Σε γενικές γραμμές όποιος έχει περάσει από τη ζωή μου είναι οικογένειά μου. Θέλω το καλό του, θέλω να μην έχει προβλήματα, είναι ένας δικός μου άνθρωπος και δεν χάνω επαφή. Αυτό όμως δεν γίνεται εύκολα αμέσως μετά από έναν χωρισμό. Έρχεται συνήθως με τον χρόνο.

Ποιοι είναι οι φίλοι που σου στάθηκαν αυτό το καλοκαίρι που ήσουν πιο ευάλωτος συναισθηματικά;

Όλοι οι στενοί μου φίλοι και δεν θέλω να αναφέρω κάποιον ονομαστικά γιατί θα αδικήσω τους άλλους. Η Πηγή (σ.σ. Δεβετζή) δεν έφυγε ούτε μια μέρα από κοντά μου, το ζήσαμε όλο αυτό μαζί. Οι φίλοι μου γενικά δεν με άφησαν λεπτό μόνο κι αυτό θα τους το χρωστώ. Θα αναφερθώ και στην Κατερίνα (σ.σ. Καινούργιου) γιατί μπήκε κάποιες φορές μπροστά. Χωρίς να της το έχω πει εγώ, σήκωνε τηλέφωνο και έκανε καβγά αν ένιωθε πως κάποιος με πληγώνει. Εγώ έκανα απλά block.

Κάνεις και block όταν χωρίζεις;

Φέτος έκανα, ναι. Δεν άντεξα γιατί έγινε κάτι που με πλήγωσε. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο που έχετε περάσει μαζί πολλά και έχει στηρίξει ο ένας τον άλλο είναι να τον πληγώσεις.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Καινούργιου αποκαλύπτει για την αποχώρηση από το OPEN: «Ήταν μεγάλη αχαριστία»

 

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη μεγάλη πρεμιέρα του Σαββάτου του Just the 2 of Us, την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης αλλά και τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Δήμου και Μαρίνος Κόνσολος το νέο, επικό ζευγάρι...  Tα νέα ζευγάρια του #J2US αποκαλύπτονται!

 

«Έχω άγχος για αύριο. Είμαι στεναχωρημένος γιατί μου έχουν βάλει να πω ένα τραγούδι στην έναρξη που είναι κόντρα σε εμένα. Εγώ είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής κατά βάση, οπότε θα πω κάτι κόντρα για να αποδείξω ότι μπορώ να πω τα πάντα. Θα βγω με όπερα, θα τα δείτε», είπε με το γνωστό του χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης και συνέχισε:

«Το πλατό είναι 1700 τμ. Είναι γεμάτο led, είναι σαν δύο Eurovision μαζί. Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει κάνει μαγικά πράγματα. Εγώ δεν χορεύω, πόσα ταλέντα να έχω. »

«Ο Θέμης είχε έρθει και στο Just σαν guest, τραγούδησε φανταστικά και τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα τη βοήθειά του. Μου λέει θα έρθω όποτε θες σαν guest. Λέω όχι να τραγουδάς κανονικά και του είπα για τη Σάσα Σταμάτη. Με ρώτησε αν τραγουδάει και του είπα ότι δεν έχει σημασία. Έχω ένα 15ο ζευγάρι που θα το δείτε αύριο. Θα τραγουδάει Βουγιουκλάκη.

Ο αδερφός του Παντελίδη τραγουδάει φοβερά, εγώ σοκαρίστηκα χθες. Θα είναι μετά την Ελένη Βουλγαράκη. Η Μάρα Μεϊμαρίδη τραγουδάει Amy Winehouse. Μπορεί και να το κερδίσει. Η Ιωάννα Τούνη θα είναι με τον Νικηφόρο, εγώ δεν πίστευα ότι έχει φωνή αλλά έχει. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει το θράσος να τραγουδήσει Αντώνη Ρέμο. »

«Το Just έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε 280 άτομα για να βγει. Κατάλαβα μια σε ένα κανάλι να είσαι δίπλα στου, στ. Ήταν δύσκολο να φύγουμε από το OPEN, εγώ ένιωσα μεγάλη αχαριστία εκεί, οπότε ήρθα εδώ και είδα μεγάλη αγκαλιά, όπως ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί ήταν δύσκολο να κάνω αυτό το πάρτι. »

«Ένας από τους λόγους που είχα αρχίσει να αγχώνομαι ήταν όταν ο Νίκος είπε ότι φεύγει από το Open. Σημαντικό είναι στα κανάλια οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις να είναι δίπλα στα πρόσωπα. Εμένα δεν με πήρε ο Νίκος από το OPEN. Μου είπε ότι εγώ θα είμαι δίπλα σου ότι και να γίνει. Όταν έκανα ραντεβού με άλλα κανάλια μου είπε σκέψου το και πάρε τις αποφάσεις σου. Στο τέλος Αυγούστου του είπα ότι θέλω να είμαι στην Barking Well και να προχωρήσουμε μαζί. Δεν με επηρέασε ποτέ ο Νίκος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει:

«Όταν έφυγα, πήρε τηλέφωνο τότε τη διοίκηση του OPEN και είπα ότι δεν με νοιάζει αν θα φύγω, αλλά θα συνεχίσω να κάνω συμπαραγωγή μόνο για την Κατερίνα. Σημασία έχει ότι είμαστε μια ομάδα, αυτή έμεινε ξεκρέμαστη, αλλά ήρθαμε στον Alpha που μας άνοιξε την αγκαλιά τους».

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Barking αποκάλυψε ότι η KatKen είχε προτείνει σε δύσκολες στιγμές να δώσει τον μισθό της για τον κόσμο που εργαζόταν μαζί της. «Η Κατερίνα είναι μια ψυχούλα, είναι ένα κορίτσι το οποίο σε πολύ δύσκολες στιγμές, όχι μόνο δικές της, ήταν δίπλα τους, ήσουν δίπλα μου και ποτέ δεν σκέφτεσαι εσένα. Έχει τύχει και έχει έρθει στο άλλο κανάλι και μου είπε, “ξέρω ότι εδώ είμαστε όπως είμαστε, εγώ θέλω να δώσω τον μισθό που παίρνω στα παιδιά που δουλεύουν. Αυτό δεν μου το έχουν πει ξανά ποτέ, εσύ και η Σίσσυ. Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ και σας ευχαριστώ”».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor