«Το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων Θεέ μου, που μας έδωσες την μανούλα μου πίσω!»

 

 

Η Ρούλα Γεωργιάδου έκανε κατάθεση ψυχής στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένεκα της επετείου των γενεθλίων της.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Αποκάλυψε πως ένιωσε με την χρονιά που πέρασε και την παρουσία της στην Βουλή για εννιά μήνες, μίλησε για τους παλιούς και νέους της φίλους, τις διακοπές της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την υγεία της η μητέρα της.

Σε ένα σπαρακτικό και πολύ προσωπικό μήνυμα μίλησε για όλα:

«Γενέθλια..

Σε λίγο ξημερώνει η γενέθλια μέρα μου. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα του Αυγούστου αναλογίζομαι τι έκανα αυτές τις 365 μέρες.

Εζησα πολλά καινούργια αυτη τη χρονιά. Και καλά και κακά αλλά κυρίως πρωτόγνωρα.

Ολες αυτές οι στιγμές περνούν μπροστά μου κάτω απο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Εχουμε και λεμε. Μπήκα στη Βουλή για 9 μήνες. Εμαθα, για νομους, για ψηφίσματα, για έρευνες, για παραπομπές, για ολομέλειες, για δικαιώματα και χιλια άλλα τόσα. Μεγάλο σχολείο η Βουλή. Πιο πολλά "είδα" απ όσα διάβαζα.Αυτό κράτησε τόσο όσο, και ήταν αρκετό να δω τις αλήθειες με ονόματα σε δύο λίστες. Κατέβηκα απο το ροζ συννεφακι μου. Ωρίμασα . Είδα πολλά και έμαθα άλλα τόσα.Κάποιους ανθρώπους που θαύμαζα είδα πως δεν ήταν άσπηλοι και αμόλυντοι. Κρίμα.Μπηκα την εποχή με τα μεγαλήτερα σκάνδαλα. Ήταν ακριβώς αρκετό για να δω αλήθειες. Τώρα ξέρω.

Απόψε έκατσα μαζί μου και με ρωτώ;

Πώς έφτασες ως εδώ;

Είσαι ευτυχισμένη;

Άλλαξες αυτά που ήθελες;

Πόσους απο τους στόχους σου κατέκτησες;

Πέτυχες όσα ήθελες; Τί έγινε με τα όνειρά σου;

Ναί όλα καλά εαυτέ μου.

Αναπολώ πόσους κράτησα κοντά μου, ποιους καινούργιους έβαλα στη ζωή μου φέτος, πόσους ξεφορτώθηκα μια για πάντα, πόσους απο τους αξιολάτρευτους παλιούς μου ακόμη συνεχίζω να έχω.

Μετρώ πόσες χαρές πήρα,πόσες λύπες, και πόσες έδωσα.

Ναι καρδιά μου. Είμαι ευτυχισμένη με την υπέροχη μικρή μου οικογένεια, και αυτούς με τις σταθερές αξίες στη ζωή μου. Αυτοί ξέρουν.

Ανοιξαν και καινούργιες αγκαλιές που το ένστικτο μου δεν με έσπρωξε μέσα. Προτίμησα τα σφιχταγκαλιάσματα με τις παλιές αληθινές και τις γνώριμες.

Ταξίδεψα μοναδικά, ξέφυγα, ανασυγκροτήθηκα, διάβασα, και όλα αυτά μεσα στο μπλέ της Ελλάδας μου. Πόνεσα που της έκαψαν τα σωθηκά. Εκλαψα και για το νησί μου και για την Ελλάδα μου που την έκαναν κρανίου τόπο. Οχι δεν είμαι αναισθητη. Εβλεπα ανθρώπους να χάνουν το βιός μιας ζωής καί έτυχε να είμαι μέσα στο πέλαγος. Σαν τάμα το περιμένω εδώ και 4 χρόνια αυτό τον εξαγνισμό με τους αληθινούς φίλους μου , που για 23 χρόνια μοιραζόμαστε μόνο λόγια χαράς, αγάπης, και μιας σπάνιας αληθινής φιλίας και συμπαράστασης.

Περίμενα πως και φέτος θα ζούσαμε το ζήσαμε εμείς καλά και οι άλλοι καλύτερα.

Αμ δέ! Μουδιασμένοι είμασταν φέτος με τόσα κακά, φωτιές, θανάτους, πανδημίες, πολέμους, σεισμούς, τσουνάμι, πλημύρες σαν να τα έπαιξε ο πλανήτης ξαφνικά. Τα γέλια μας δεν ακουγόντουσαν σαν άλλες χρονιές, περιορίστηκαν σε κάτι μεταξύ χαμόγελου και προσπάθειας.

Κάτι ένοιωθα βαθιά μέσα μου. Κάτι με έτρωγε..ήμασταν στη Πάτμο.. σηκωθήκαμε πολύ πρωί χαράματα και κάτι μας έσπρωξε να πάμε στη σπηλιά του Αη Γιάννη του Θεολόγου εκεί οπου γραφτηκε η Αποκάλυψη. Μέσα σε ενα λαξεμένο βαθύ βράχο με 10 ανθρωπους και ένα παπά ένο ιωσα αυτό που λέμε κατάνυξη. Αναψα κεράκι για υγεία μόνο σε όλους τους αγαπημένους μου. Το τηλεφωνημα που μέτρωγε δεν άργησε να έρθει...

Ελα πίσω ή μάνα!!

Και ευχήθηκα να προλάβω να την σφίξω ξανα στην αγκαλιά μου. Ναι Αυγουστε μου στα τέλη σου μου την ταλαιπώρησες πολύ την υπέργηρη μανούλα. Ξέρεις; οσων χρονών και νάναι η μάνα, δεν το δέχεσαι. Εχω μια μανούλα που ακόμη έχει πίσμα και όρεξη να ζήσει. Και γιατί όχι. Αφου είναι μέλι η ζωή Θεε μου όπως και νάναι. Μετά απο 15 μέρες θέλω να σε ευχαριστήσω για το μεγαλύτερο δώρο γενεθλίων που μου έκανες και μας την έδωσες πίσω!!!

Δεν σου ζητάω τίποτα! Ούτε να με κάνεις πλούσια, ούτε διάσημη, ούτε σπουδαία. Θέλω να με αφήσεις ακριβώς έτσι. Ευτυχισμένη με όσα έχω και νάναι γεροί οι ανθρώποι που αγαπώ. Ναί;»

Εμείς, να της ευχηθούμε χρόνια πολλά και να έχει πάντα δίπλα της, γέρους και δυνατούς, όσους αγαπά.

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»