Ξέσπασε ο Αναστάσης Ροϊλός! «Ειλικρινά νόμιζα ότι πέρασε αυτή η μόδα»

 

Ξέσπασε ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες μέλισσες, Αναστάσης Ροϊλός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συγκεκριμένα, μίλησε για το τι είναι δηθενίστικη συμπεριφορά κατά τη γνώμη του.

Τι θεωρείς δηθενίστικη συμπεριφορά;

Ειλικρινά νόμιζα ότι πέρασε η μόδα του «δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου». Δεν έχω βέβαια τίποτα με τους ανθρώπους που δεν έχουν τηλεόραση, δεν με αφορά η διακόσμησή τους, έχω φίλους που δεν έχουν τηλεόραση σπίτι τους. Κι εμείς ως τα οχτώ μου δεν είχαμε τηλεόραση και δεν τρώγαμε κρέας από άποψη αλλά δεν το διαφημίζω σαν να είναι κακό να έχει κάποιος τηλεόραση στο σπίτι του, λες κι αυτό δείχνει χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Σε όποιον μου το λέει τελευταία τον προτρέπω θερμά να πάρει μία, μεγάλη μάλιστα, 60-65 ιντσών, να βλέπει και τον Ταρκόφσκι καλύτερα. Άμα δεν έχουν σόσιαλ μίντια, τότε να τους παραδεχτώ αλλά όχι για την τηλεόραση, είπε ο Αναστάσης Ροϊλός στο Gala.

Τι περιμένει τον «Νικηφόρο» στον Γ’ κύκλο των Άγριων Μελισσών

Η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών έχει ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές ήδη έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τα γυρίσματα.

Ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς επιφυλάσσει εκπλήξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Οι ζωές κάποιων ηρώων θα αλλάξουν σημαντικά, όπως για παράδειγμα του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Σύμφωνα με το Tv O’ Clock, τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. Έτσι, θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί, μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις.

Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου