Έξαλλη η Βασιλική Μιλλούση που δεν είδε στην ΕΡΤ τον Πετρούνια

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στους προκριματικούς των κρίκων και σφράγισε την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Βασιλική Μιλλούση, περίμενε με αγωνία να δει τον άντρα της, δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μάλιστα, ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» έστειλε φιλιά στην κάμερα με αποδέκτες τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δυο κόρες τους. Παρ’ όλα αυτά, την προσπάθειά του δεν την είδαμε ποτέ στην τηλεόραση!

Σύμφωνα με το ertnews.gr, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Όπως ήταν επόμενο, η Βασιλική Μιλλούση, η οποία περίμενε με αγωνία να δει τον άντρα της, έμεινε με… την απορία και δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της μέσα από τα Instagram Stories της.

«Εδώ λοιπόν, σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν» τόνισε η Βασιλική Μιλλούση.

Λίγο αργότερα, φαίνεται πως η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια κατάφερε να δει την υπερπροσπάθεια του συζύγου της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

 

Το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο στα social media όσο και στα Μ.Μ.Ε. Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή του στον τελικό, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, καρφώνοντας αρχικά την ΕΡΤ γι’ αυτό που συνέβη.

Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, στη συνέχεια ο γνωστός αθλητής προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και έμεινε στην ουσία του πράγματος που δεν είναι άλλη από τη σπουδαία πρόκριση. 

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε και ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μην δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με την μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός πως πάμε για το 2ο σερί Χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες 5 χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας. 

Μετά το σάλο που ξέσπασε στα social media και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ο ο διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Τόκιο 2020», ο ίδιος ανέφερε:

«Ζητήσαμε συγγνώμη στον Λευτέρη Πετρούνια, θέλοντας να τον κάνουμε να καταλάβει ότι δεν υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της ΕΡΤ να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, η οποία είναι και αλάνθαστη – μια φανταστική προσπάθεια.

Τη δείξαμε αργότερα, διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Ζητήσαμε από το περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και την ίδια τη Βασιλική Μιλλούση να κατανοήσουν τη θέση μας γιατί δεν υπήρχε πρόθεση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»