Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη Βανδή - Ντέμη & η εκπομπή που έφαγαν κράξιμο!

 

 

 Όταν μιλούσαν πριν από 10 χρόνια στο «Discovery Channel» για τη «Rich & Famous» ζωή τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πριν από περίπου 1 χρόνο η τραγουδίστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τον έρωτα της και την γνωριμία της, με τον ποδοσφαιριστή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσα δήλωνε η Δέσποινα Βανδή για τον Ντέμη Ντέμης Νικολαΐδη:

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή.

Με την σειρά του ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε εξομολογηθεί πως η Δέσποινα Βανδή είναι μια σπουδαία γυναίκα.

«Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

 

To ζευγάρι έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του Τύπου. Πριν από 10 χρόνια περίπου οι δυο τους είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στο Discovery Channel και την εκπομπή, «Rich and Famous».

Το ζευγάρι είχε ξεναγήσει το κανάλι στην πολυτελή του κατοικία και είχε μιλήσει για τη γνωριμία του, τα κοινά τους όνειρα αλλά και την αγάπη τους για τα ψώνια.

Η προβολή της συγκεριμένης εκπομπής είχε σοκάρει πολύ κόσμο, με τον τρόπο που η Βανδή και Ντέμηςμιλούσαν για την οικονομική τους επιφάνεια. Τότε οι δυο τους είχαν παρεξηγηθεί από τον τρόπο που είχαν προβληθεί τα λεγόμενά τους.

«Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”. Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!», είχε πει χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη “να τους κάνουμε μήνυση” και μου έλεγε “μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται”… Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας