Ο Σάββας Πούμπουρας δημοσίευσε φωτογραφίες από τη μέρα του γάμου του

 

Τον θρησκευτικό τους γάμο αλλά και την βάπτιση της κόρης τους Κύνθιας πραγματοποίησαν το περασμένο Σάββατο 10 Ιουλίου στις Σπέτσες ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και είχε παντρευτεί με πολιτικό πριν τέσσερα χρόνια υπό άκρα μυστικότητα, θέλησε να πραγματοποιήσει και τον θρησκευτικό του γάμο ο οποίος έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με μόλις 40 καλεσμένους και δίπλα στο κύμα, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη έκαναν τον γάμο που είχαν ονειρευτεί βαπτίζοντας και την κορούλα τους Κύνθια η οποία ήρθε στον κόσμο πριν 1,5 χρόνο.

Δυο μέρες μετά, ο παρουσιαστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα και έγραψε:

«Τα απλά, είναι τα καλύτερα. Ξυπόλυτοι στην άμμο μετά το μυστήριο, δίπλα στο κύμα λες και είσαι σε ταβερνάκι. Τόσο cool το είχα στο μυαλό μου» 

  

  

  

Μέσω Skype εμφανίστηκε πριν λίγη ώρα ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, “Καλοκαίρι #not” με αφορμή τον πρόσφατο θρησκευτικό του γάμο στις Σπέτσες με την Αρετή Θεοχαρίδη.

Ωστόσο, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τα τηλεοπτικά του σχέδια με τον ίδιο να αναφέρει ότι έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο. Όταν δε, ρωτήθηκε αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ο Σάββας Πούμπουρας χαμογελώντας απέφυγε να απαντήσει.

«Γράφονται πολλά, δε ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι ότι προς το παρόν είμαι με τη γυναίκα μου και την κόρη μου στον κήπο. Τα πάντα συζητάω, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αφήνω ευκαιρίες. Δοκιμάζω σε πάρα πολλούς τομείς κι ας αποτύχω, δε με ενδιαφέρει. Μπορεί να δοκιμάσω στο εμπόριο, μπορεί να ξαναγυρίσω στην εστίαση, συζητάω τηλεοπτικά. Μπορεί να αποτύχω στα 10 και να πετύχω στα τρία. Το σημαντικό είναι να δοκιμάζω πράγματα» είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας. 

Όταν δε ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανέφερε: «Εγώ είπα ότι έχω δεχτεί προτάσεις. Δεν επιβεβαιώνω και δεν διαψεύδω τίποτα» είπε ο παρουσιαστής αφήνοντας να εννοηθεί πως οι φήμες για το τηλεοπτικό του μέλλον είναι αληθείς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη