Όταν η Queen Φουρέιρα συνάντησε την πριγκίπισσα Josephine στην σκηνή του #HoF

 

 

Κόλασε η αμαζόνα Ελένη Φουρέιρα με την καυτή της εμφάνιση Τα έσπασε η Ζόζεφιν με την εκρηκτική της παρουσία  - Η αποκάλυψη του Φοίβου για την συνάντηση με την Lopez: «Ήταν θρασύς, μας σκάναρε...» - Αυτός είναι ο παίκτης που έλαβε το εισιτήριο για τον τελικό και η διπλή αποχώρηση στο #HoF

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε ένα live concert γεμάτο μουσική και εκπλήξεις μας υποδέχτηκε το βράδυ (14/5)  η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!

Ένα πλούσιο live concert με ανατροπές και εκπλήξεις μόλις ξεκίνησε στο House of Fame La Academia με την λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!

Απαστράπτουσα με την sexy της εμφάνιση για ακόμα μια Παρασκευή, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Ενδιαφέρον είχαν και το χτένισμα των μαλλιών της, όπου η παρουσιάστρια του live concert έπιασε μια πολύ μακριά κοτσίδια που έφτανε ως τα πόδια.

Η Ελένη εμφανίστηκε με εντυπωσιακό φόρεμα Roberto Cavalli, συνδυασμένο με κοσμήματα Kessaris και παπούτσια Giuseppe Zanotti. Το styling επιμελήθηκε ο Γιώργος Καραπέτης, το make up ο Παντελής Τουτουνζής και τα μαλλιά, με την κοτσίδα που θύμιζε Αμαζόνα, όπως χαρακτηριστικά της είπε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο Χρήστος Μπαϊραμπάς. 

Η πιο άπαιχτη κριτική επιτροπή με τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, θα βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει τις ερμηνείες των σπουδαστών και να αξιολογήσει τις επιδόσεις τους. 

Μία έκπληξη περιμένει κοινό και συμμετέχοντες αφού στη σκηνή του House of Fame La Academia θα ανέβει η Josephine δίνοντας ένα συγκλονιστικό performance.

Για πρώτη φορά  από το House of Fame La Academia θα αποχωρήσουν δύο σπουδαστές. Ο Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και ο Jimmy Sion είναι οι τέσσερεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιους θα κρατήσει το κοινό στην Ακαδημία με την ψήφο του;

 

H Ζόζεφιν βρέθηκε στην σκηνή του 11ου live concert της Μουσικής Ακαδημίας και ξεσήκωσε... τα πλήθη!

Πώς και πώς περίμεναν οι σπουδαστές αλλά και οι τηλεθεατές να απολαύσουν το δυναμικό perfomance της καλλονής ξανθιάς τραγουδίστριας.

Η Ζόζεφιν έλαμψε με την παρουσία της και μοίρασε... εγκεφαλικά με το outfit που επέλεξε να φορέσει on stage. H Ζόζεφιν εμφανίστηκε με ένα καυτό κοντό σορτσάκι με ένα top και μαύρες ψηλές μπότες.

Η Ζόζεφιν τραγούδησε την τελευταία επιτυχία της με τίτλο «Παλιόπαιδο», το «Πες μου τι» και άλλες επιτυχίες της.

Καθήλωσε για ακόμη μια φορά με την σκηνική της παρουσία και ανέβασε την θερμοκρασία του πλατό στα... ύψη με τα λικνίσματά της.

 
 
Στην σκηνή είδαμε και τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της νεαρής τραγουδίστριας, καθώς έχει χορογραφήσει το τελευταίο της τραγούδι.
 

 

Τέλος, η Ζόζεφιν ερμήνευσε «Το λάθος μου» και το αφιέρωσε στην Καίτη Γαρμπή! «Είστε μια έμπνευση», είπε στην κριτή της μουσικής ακαδημίας μετά την ολοκλήρωση του show της.

 

Δείτε τις εμφανίσεις των παικτών:

Jimmy Sion: Love don't let me go

 

Μια ιστορία από το παρελθόν μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους παραβρισκόμενους στο πλατό του 11ου live concert ο γνωστός συνθέτης Φοίβος. 

Ο Φοίβος έχει συναντήσει εκατοντάδες προσωπικότητες της εγχώριας αλλά και ξένης showbiz, λόγω της δουλειάς του.

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής, ο Φοίβος εξιστόρησε την συνάντηση που είχε πολλά χρόνια πριν με την Jennifer Lopez σε πόλη του εξωτερικού.

Ο γνωστός συνθέτης και κριτής του House of Fame θυμήθηκε το ταξίδι του στο Μαϊάμι με τον Σάκη Ρουβά, όπου εκεί είχε τυχαία με με τη Jennifer Lopez.

Ο Φοίβος είπε συγκεκριμένα: «Αυτή η γυναίκα είναι μαγική, πανέμορφη. Χαζεύεις όταν τη βλέπεις,. Την είχα δει στην πισίνα με μια φίλη της με όλα έξω, αλλά το πιο εντυπωσιακό ήταν στο ασανσέρ. Ήμουν εγώ και η γυναίκα μου και μπήκε και εκείνη και μάλιστα ήταν και φοβερά θρασύς. Μας κοίταγε από πάνω μέχρι κάτω, σαν να μας σκάναρε».

 

Γιώργος Ν: Διαμαντένια προβλήτα

 

Πηνελόπη: Εν λευκώ

 

Στέφανος: Παράνοια

 

Κόνη: Blue Jeans

 

Άρης: Έσπασε η νύχτα

 

Βένια: Ευαισθησίες

 

Μαριάννα: Secret combination

 

Γιάννης: Καθημερινά

 

Γιώργος Σ: Laura non c'e

 

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν o Γιώργος Ντίνος, η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Στέφανος Πιτσινιάγκας κι ο Jimmy Sion. Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε στο ξεκίνημα της βραδιάς ότι απόψε θα υπήρχε διπλή αποχώρηση καθώς μένουν ακόμα δύο live για τον μεγάλο τελικό.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα, οι δύο που έλαβαν τις λιγότερες ψήφους κι αποχωρούν, είναι ο Γιώργος κι η Πηνελόπη.

 

Το House of Fame βάζει πλώρη προς την ολοκλήρωσή του με τον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα σε δύο εβδομάδες.

Ωστόσο ένας νέος κανόνας προέκυψε απόψε, αφού μετά την διπλή αποχώρηση, η κριτική επιτροπή είχε την δυνατότητα να στείλει έναν από τους εναπομείναντες παίκτες απευθείας στον τελικό. Η επιλογή φάνηκε να προβληματίζει αρκετά τους τέσσερις κριτές, που έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν όλες τις εμφανίσεις των σπουδαστών μέχρι σήμερα.

 

Μετά από ώριμη σκέψη οι κριτές ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης που θα φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και δεν θα χρειαστεί να διαγωνιστεί στον ημιτελικό, είναι η Βένια Καραγιαννίδου.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί με έξι σπουδαστές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»