Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Μέσω δικηγόρου απάντησε η δεύτερη σύζυγος Βουτσά στην κόρη του για την περιουσία

  26/04/2021 11:33
Μέσω δικηγόρου απάντησε η δεύτερη σύζυγος Βουτσά στην κόρη του για την περιουσία

Μέσω δικηγόρου απάντησε η δεύτερη σύζυγος Βουτσά στην κόρη του για την περιουσία

  26/04/2021 11:33

Mεγάλη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στην Σάντρα Βουτσά και την πρώην σύζυγο του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου. «Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά είναι αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους πανάκριβους πίνακες που άφησε πίσω του ο ηθοποιός με την μεγαλύτερη κόρη του να τους διεκδικεί λέγοντας ότι ανήκουν σε εκείνη και στα αδέρφια της ισχυριζόμενη μάλιστα ότι η Θεανώ Παπασπύρου τους κρατά παρανόμως.

Από την άλλη, η κ. Παπασπύρου με δηλώσεις της στο «Πρωινό» ξεκαθάρισε ότι «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Σε συνέχεια της κόντρας, η Θεανώ Παπασπύρου απέστειλε σήμερα το πρωί ανακοίνωση την οποία διάβασαν στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Σάντρα Βουτσά είχε κάνει δηλώσεις στην ίδια εκπομπή.

Η Θεανώ Παπασπύρου διαψεύδει και αποκρούει κάθε ισχυρισμό που αφορά στο πρόσωπό της και τη φερόμενη βούληση του θανόντος πρώην συζύγου της Κώστα Βουτσά, όπως διατυπώθηκε από την Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Όλοι οι ισχυρισμοί της Σάντρας Βουτσά για τη Θεανώ Παπασπύρου είναι απολύτως αναληθείς, ανακριβείς και κακόβουλοι και πλήττουν σφόδρα την τιμή και την υπόληψη της Θεανώς Παπασπύρου και θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική και ψυχική ακεραιότητά της. Επιφυλάσσεται δε ρητώς για το κάθε νόμιμο δικαίωμά της αν δεν υπάρξει άμεσα διακοπή της αναπαραγωγής των ψευδών και ανακριβών ισχυρισμών και άμεση αποκατάσταση της αλήθειας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας