Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Κούλλης Νικολάου δίνει τη δική του απάντηση στη Λένα Μαντά για το «αχάριστος»

  16/01/2021 08:56
Ο Κούλλης Νικολάου δίνει τη δική του απάντηση στη Λένα Μαντά για το «αχάριστος»

Ο Κούλλης Νικολάου δίνει τη δική του απάντηση στη Λένα Μαντά για το «αχάριστος»

  16/01/2021 08:56
 
 
Τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έδωσε ο Κούλλης Νικολάου στη Λένα Μαντά, για όλα όσα είπε η συγγραφέας σε συνέντευξή της. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε αυτό, και γιατί; Μα η αγαπημένη μας Λένα Μαντα; Λες και είναι άλλος άνθρωπος! Γιατί; Ποιος ο λόγος; Γιατί η παραπληροφόρηση;»
 

Όλα όσα έγραψε ο Κούλλης Νικολάου:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε αυτό, και γιατί;; Μα η αγαπημένη μας Λένα Μαντα; Λες και είναι άλλος άνθρωπος! Γιατί;; Ποιος ο λόγος; Γιατί η παραπληροφόρηση;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το 2012 πήρα στο μεηλ από την επίσης αγαπημένη Μαρία Γεωργιάδου ένα πρώτο επεισόδιο με τίτλο βαλς με 12 θεούς το διάβασα 2 η ώρα το πρωί ενθουσιαστικά, συγκινήθηκα γιατί κρατούσα στα χέρια μου ένα υπέροχο σενάριο, έμαθα ότι είναι βιβλίο όταν ξύπνησα την Μαρία μέσα στην νύχτα χωρίς να ντραπώ, και βέβαια μου είπε και έτσι έγινε και στην πορεία πως τα δικαιώματα από συγγραφέα και εκδοτικό οίκο θα είχε η ίδια.

Παρόλο που ήταν σενάριο που ήθελε μεγάλο μπάτζετ και η εποχή, αλλά και η Κύπρος ως αγορά τηλεοπτική δεν τα είχε, προχωρούσαμε με τεράστιες δυσκολίες και βέβαια με πολλή δουλειά, δεν βγάλαμε λεφτά ίσως δώσαμε, αλλά το βάλς το αγαπήσαμε, η φιλική συμμετοχή της μεγάλης κυρίας Κάτιας Δανδουλάκη και πολλοί άλλοι παράγοντες συνέβαλαν στην επιτυχία, η προβολή στην Ελλάδα, καθώς ήταν παραγωγή του ΑΝΤ1 Κύπρου, έγινε χωρίς κανένα οικονομικό όφελος δικό μας.

Γνωρίσαμε την κυρία Μαντά πληθωρικός και ωραίος άνθρωπος και ευχαριστώ της είπαμε και τον θαυμασμό μας εκφράσαμε και την αγάπη μας όλη. Τώρα γιατί θέλει να λέει αυτά που λέει απορώ και αισθάνομαι και άβολα που πρέπει να πω αυτά που λέω!», έγραψε ο Κούλλης Νικολάου για τη Λένα Μαντά.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας