Αφοπλιστική η Άννα Μαρία-«Το σπίτι του Big Brother ήταν κόλαση για εμένα»

Λίγο καιρό μετά τη μεγάλη της νίκη στο Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και μεταξύ άλλων είπε πως μερικές φορές, το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού μετατρεπόταν σε μία κόλαση για εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Άννα Μαρία, που όπως φημολογείται θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, έκανε τον δικό της απολογισμό και μίλησε για τις ξεχωριστές περιπτώσεις που την έφεραν στα όριά της μέσα στο παιχνίδι.

Αυτά είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για το Big Brother

Για σένα, που είσαι τόσο διαφορετική, πόσο δύσκολο ήταν να παραμείνεις στο παιχνίδι;

Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρξε μόνο μια δύσκολη στιγμή μέσα στο παιχνίδι, ήταν πάρα πολλές. Η προδοσία της Ραμόνας ή όταν έσπασα την πόρτα, όταν με έβγαλαν ψεύτρα και κλέφτρα. Δεν άντεχα όλες τις κατηγορίες τους και όλα αυτά είχαν συσσωρευτεί μέσα μου. Το έχω πραγματικά χαρακτηρίσει ως κόλαση όλο αυτό. Οι έντονες στιγές που μου έχουν μείνει ήταν οι κακές στιγμές.

Αυτές ήταν που με είχαν καθηλώσει, μου είχαν ρίξει την ψυχολογία, μου είχαν σακατέψει την προσωπικότητα μου. Με προσέβαλαν πάρα πολλές φορές, ενώ εγώ τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Τους φρόντιζα και δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά με πιάνει και μια χαρμολύπη γιατί ακόμα και τώρα δέχομαι κατηγορίες από τα παιδιά και αναρωτιέμαι πότε θα σταματήσει όλο αυτό.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και τα παιδιά είχαν τόσο λανθασμένη αντίληψη για τον χαρακτήρα σου;

Θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν άτομα πολύ χειριστικά. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Ξέρει ο κόσμος σε ποιους αναφέρομαι. Έβλεπα ότι γινόταν μια πλύση εγκεφάλου και γι’ αυτό τους δικαιολογούσα και τους υπερασπιζόμουν. Έλεγα μέσα μου, «Άννα έσυ θα αντεξεις, αυτοί δεν θα αντέξουν». Ο Χρήστος Βαρουξής συγκεκριμένα μου έλεγε ότι είμαι ένα μήνα μπροστά από το παιχνίδι και ότι τα είχα καταλάβει όλα.

Μετάνιωσες για κάποια στιγμή σου στο παιχνίδι; Ένιωσες ότι έκανες κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της παραμονής σου;

Το συμβάν με την πόρτα. Δεν έχω κάνει ξανά κάνει φθορά ξένης ιδιοκτησίας ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω δεχθεί ποτέ ποινή, ούτε καν στο σχολείο. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα και έσπασα την πόρτα. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος με κατάλαβε και με κατανόησε. Δεν άντεξα, ήταν συσσωρευμένες οι κατηγορίες προς το πρόσωπο μου. Αποφάσισα όμως να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί με είχε στηρίξει ο κόσμος.

Τι θα κάνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother

H δικηγόρος εξέφρασε τη μεγάλη αγάπη που έχει προς τον κόσμο που την ψήφισε και την στήριξε μέσα στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να προσφέρει σε όσο περισσότερο κόσμο μπορεί.

Για τον λόγο αυτό, θα βοηθήσει την οικογένειά της, τους φίλους της και όποιον άλλον έχει ανάγκη για χρήματα. Παράλληλα αναφέρθηκε και σε όλα όσα έζησε μέσα στο σπίτι.

«Δεν έχω πάρει ακόμη τα χρήματα. Βεβαίως και έχω σκεφτεί πώς θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Μα το έχω πει άλλωστε! Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, θα βοηθήσω τους φίλους που ξέρω, τους γνωστούς που ξέρω και ένα σωρό αγνώστους που δεν ξέρω! Θα το κάνω, θα βοηθήσω!

Η Ψυχαράκη είναι η Ψυχαράκη! Δεν είναι λόγια, είναι πράξεις. Θέλω να με ξανακαλέσετε, ήμουν πολύ κουρασμένη σήμερα. Θέλω να θυμάστε ότι αλήθεια σας αγαπώ! Ευχαριστώ που με αγαπάτε! Συγγνώμη που δεν έχω καταφέρει να απαντήσω στα χιλιάδες σας μηνύματα. Ελπίζω να βρω τον χρόνο να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της